Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Posiadam Xiaomi Redmi note 2 i od ostatniej aktualizacji (6.5.5 aktualna) mam problem z wykonanymi zdjęciami, mianowicie wchodząc w galerię i wybierając zdjęcie (jakiekolwiek) jest ono spikselizowane, niewyraźne, przewijająć dalej, ukazuje się czarny ekran. Edytując zdjęcie, lub po prostu otwierając plik w komputerze wszystko jest w porządku. Proszę o jak najszybszą pomoc, ponieważ staje się to coraz bardziej uciążliwe i irytujące. Pozdrawiam!

Opublikowano

Coś ten ROM nie był chyba za bardzo udany ....

Ja bym spróbował zrobić aktualizację powiedzmy do wersji  6.5.19 .U mnie działała ok   może poza baterią , ale to inny temat....:-)

Nie było problemów z galeria i zdjęciami . Teraz jestem na wersji stabilnej  i mam zamiar trochę odpocząć od co tygodniowych aktualizacji ( oczywiście nie obowiązkowych)...

Opublikowano

A ja przez długi czas testowałem wszystkie aktualizacje, za każdym razem plując sobie w brodę że znowu to robię, i za każdym razem coś było nie tak. Chodzi mi głównie o jakość zdjęć. W końcu dałem sobie spokój z tymi aktualizacjami i wróciłem do ostatniej wersji z którą nie miałem problemów i byłem mega zadowolony z fotek. Tą wersją jest 5.9.24. Siedzę teraz na niej cały czas i zapominam o temacie aktualizacji.

Wytapatalkowane z XRN2

Opublikowano
1 godzinę temu, Carburator napisał:

A ja przez długi czas testowałem wszystkie aktualizacje, za każdym razem plując sobie w brodę że znowu to robię, i za każdym razem coś było nie tak. Chodzi mi głównie o jakość zdjęć. W końcu dałem sobie spokój z tymi aktualizacjami i wróciłem do ostatniej wersji z którą nie miałem problemów i byłem mega zadowolony z fotek. Tą wersją jest 5.9.24. Siedzę teraz na niej cały czas i zapominam o temacie aktualizacji.

Wytapatalkowane z XRN2

na 6.5.26 u mnie zdjęcia są ok i nigdy nie miałem z tym problemu.

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...