rekawek Opublikowano 7 Czerwca 2016 Opublikowano 7 Czerwca 2016 Gdybym kupił ten telefon do jakiej wersji polskiego miui moge sie maksymalnie cofnąć ?
cukru Opublikowano 7 Czerwca 2016 Opublikowano 7 Czerwca 2016 @Big00s Nie może, bo wtedy nie będzie mu wykrywało kart SIM i czytnik linii papilarnych nie będzie działał. Niestety nie wiem jaka najstarsza wersja jest dla Redmi 3 PRO.
Big00s Opublikowano 7 Czerwca 2016 Opublikowano 7 Czerwca 2016 Aaaaaa spoko To nie ten dział jest. Przecież jesteśmy w Redmi Note 3 Pro, a nie Redmi 3 Pro Temat do przeniesienia jest i dalej się nie wypowiadam bo nie mam obeznania co do tego modelu telefonu.
rekawek Opublikowano 7 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2016 1 godzinę temu, Big00s napisał: Aaaaaa spoko To nie ten dział jest. Przecież jesteśmy w Redmi Note 3 Pro, a nie Redmi 3 Pro Temat do przeniesienia jest i dalej się nie wypowiadam bo nie mam obeznania co do tego modelu telefonu. kufa to chyba ja dałem plamy.Chyba pomyliłem działy chodzi mi o ten telefon http://accessories4you.pl/pl/p/Xiaomi-Redmi-3-PRO-3GB-RAM-32GB-ROM-LTE/201 jeśli to nie ten fon to sorki za wprowadzenie w błąd.Pytanie bez wzgledu na moja pomyłkę oczywiście aktualne
Rekomendowane odpowiedzi