Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam!
Jak w temacie moi drodzy. Gdzie najlepiej zakuić wyej wymieniony telefon tak aby nie złapać się na podróbkę? i myślicie że ten telefon będzie najodpowiedniejszy w tym przedziale cenowym? Dzięki z góry !

Posted

Ciężko będzie. Raczej celuj w Mi4.

Wysłane z mojego HM NOTE 1LTE przy użyciu Tapatalka

Posted

Technos, accessories4you, ibuygo, xiaomiforsale reszte masz w dziale sprzedawcy.

Wysłane z mojego KM EAGLE 1065G przy użyciu Tapatalka

Posted
Witam!

Jak w temacie moi drodzy. Gdzie najlepiej zakuić wyej wymieniony telefon tak aby nie złapać się na podróbkę? i myślicie że ten telefon będzie najodpowiedniejszy w tym przedziale cenowym? Dzięki z góry !

Model nie produkowany od dawna. Drożej wyjdzie niż nowszy mi4.

z Mi4 LTE

Posted

Tak , na Ali znajdziesz taniej o ok 20 $ ale na ibuygou masz świetną gwarancję w Polsce.

z Mi4 LTE

Posted (edited)
27 minut temu, dbfan napisał:

Kupując na ibuygo dostanę telefon z polskim interfejsem?

Niestety nie wiem ,ale i tak wgrasz rom z miui polska. Z xioamiforsale dostajesz już rom z polskim to wiem bo kupowałem.

Edited by MD13
Posted
1 minutę temu, MD13 napisał:

Niestety nie wiem ,ale i tak grasz rom z miui polska. Z xioamiforsale dostajesz już rom z polskim to wiem bo kupowałem.

Widzę, że wyjdzie nawet taniej na xioamiforsal. Polecasz ten sklep? jak z gwarancją? płatność przez payu?

Posted (edited)
3 minuty temu, dbfan napisał:

Widzę, że wyjdzie nawet taniej na xioamiforsal. Polecasz ten sklep? jak z gwarancją? płatność przez payu?

Ja tam kupowałem Mi4 i miband bez problemów. Jednak ostatnio mają problemy z wysyłkami i kontaktem. Ale zamówiłem tam ostatnio Mi nota i czekam. Jak tam brać to za pobraniem i pewnie trochę poczekasz. Ja czekam już 2 tydzień odpisali mi ,że w tym tygodniu ma przyjść dostawa czyli w następnym pewnie towar, ale zobaczymy.

Edited by MD13
Posted
2 godziny temu, dbfan napisał:

A co z gwarancją? jeśli chodzi o kontakt to w języku angielskim?

Gwarancja rok czasu realizowana w Czechach. Kontakt w języku angielskim.

Posted
3 godziny temu, MD13 napisał:

Gwarancja rok czasu realizowana w Czechach. Kontakt w języku angielskim.

Rok czasu? dosyć długo. 

Posted

Telefon zamówiony za pobraniem. Oczywiścię mogę odpakować paczkęprzy kurierze? i płacone będzie w Pl tak?

Posted

Cześć po raz kolejnmy.
Telefon dotarł i jest świetny. Mam tylko jedno pytanko. Telefon działa na MUI w wersji 7.1.5.0.0 czy jest to najnowsza wersja? pokazuje mi, że nie ma dostępnych aktualizacji więc chyba tak ale wolałbym się upewnić.

• mrosi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...