latet Opublikowano 6 Czerwca 2016 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Witam, Się zdziwiłem – wszedłem do apki "Pobrane" / menu / Ustawienia, zawsze to tam było, a teraz nie ma. Nie wiecie, gdzie to teraz jest? Dzięki!
0 latet Opublikowano 6 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2016 26 minut temu, Acid napisał: Nigdzie. OK, a w konsekwencji.... Limitu brak, czy jest jakiś stały i niezmienny?
0 latet Opublikowano 6 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2016 (edytowane) OK, to dobra wiadomość Ale dla czytających ten wątek dorzucę takie info: Warto ustawić w pewnym sensie trochę pokrewną do tej z tematu wątku opcję, która jest w Ustawieniach aplikacji Sklep Play. Opcja się nazywa "Aktualizuj aplikacje automatycznie" i w niej się wybiera 1 spośród 3 wariantów: nie aktualizuj aktualizuj w dowolnym momencie aktualizuj tylko przez wi-fi To jest bardzo ważne i – jak się przekonałem – ma wpływ (wbrew nazwie) nie tylko na aktualizowanie apek! Otóż gdy miałem wybrane "tylko wi-fi" (default), to ... nie mogłem ściągać załaczników z poczty Gmail bez wi-fi! Przełączenie na "w dowolnym momencie" naprawiło problem. To, że do tego doszedłem to cud jakiś był, ale problem to rozwiązało Edytowane 6 Czerwca 2016 przez latet
Pytanie
latet
Witam,
Się zdziwiłem – wszedłem do apki "Pobrane" / menu / Ustawienia, zawsze to tam było, a teraz nie ma. Nie wiecie, gdzie to teraz jest?
Dzięki!
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi