horhe9 Opublikowano 5 Czerwca 2016 Opublikowano 5 Czerwca 2016 Panowie, potrzebuję waszej rady. Wgrałem najprawdopodobniej coś nie tak. Tzn, wgrałem recovery mod, zadziałało. Wszedłem tam raz by zainstalować SU, udało się. Po restarcie telefon nie chce wstać. Wchodzi jedynie w fastboot mode. Do downloda mode nie mogę się dostać, system się nie odpala. Pojawia się logo MI i na tym koniec, po paru chwilach robi się restart samoczynnie. Co począć? jak dostać się do tego recovery?
cukru Opublikowano 5 Czerwca 2016 Opublikowano 5 Czerwca 2016 Jak wchodzi w fastboot to możesz zainstalować system od nowa przez MiFlash, taka sama procedura jak w trybie download, tylko wchodzisz w fastboot właśnie.
horhe9 Opublikowano 5 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2016 ściągam właśnie rom do tego, ale sądziłem że będzie mi potrzebny download mod, a do tego już się dostać nie mogę. tyle, że nie wiem czy ten rom będzie ok, to jest wersja pro i nie wiedzę oficjalnego romu fastboot :/
Nezumi Opublikowano 5 Czerwca 2016 Opublikowano 5 Czerwca 2016 Pobierasz rom pod Redmi3, nie istnieje nic pod wersję "pro".
horhe9 Opublikowano 5 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2016 czyli rozumiem nie zadziała i nie poradzę nic w tym momencie?
Nezumi Opublikowano 5 Czerwca 2016 Opublikowano 5 Czerwca 2016 Poradzisz. Wgrywasz rom pod Redmi 3. Jest 1 rom pod oba te modele.
ZduneX25 Opublikowano 5 Czerwca 2016 Opublikowano 5 Czerwca 2016 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.
Nezumi Opublikowano 5 Czerwca 2016 Opublikowano 5 Czerwca 2016 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi