Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Mam pytanie w związku z tym że jutro zamawiam MI 5, czy mogę już napisać prośbę o wysłanie mi kodu do odblokowania BL czy muszę posiadać najpierw telefon😉?

Wysłane z mojego 2013023 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano (edytowane)

Ja tak zrobiłem i jak telefon przyszedł to dosłownie 10 minut mi zajęło pościąganie plików, odblokowanie i wgranie miui polska:)

Edytowane przez stereo0
  • Like 1
Opublikowano

Dobra ja swoje zrobilem. Jedyny minus mam taki ze teraz jestem na China Dev :/ z tego co wiem to ota na to nie przychodzi prawda? Lub tez czy moge juz z odblokowanym mi wrocic do stable? Teraz ewentualnie przesiadka na cyana...

Opublikowano

A co może być nie tak, leżeli na stronie en.miui.com/unlock, po kliknięciu Unlock Now i zalogowaniu się, nie pojawia się formularz w sprawie odblokowania, tylko od razu stronka z linkiem do pobrania aplikacji MiFlashUnlock?

Opublikowano

Na zdrowy rozum to juz masz uprawnienia do odblokowywania. Dlatego wlasnie masz mozliwosc sciagniecia apki i odblokowania..

Opublikowano (edytowane)

No niby tak, ale nigdy nie dostałem, żadnego potwierdzenia tego faktu od Xiaomi, co więcej, nigdy wcześniej nie wysyłałem formularza. Przyjdzie Mi5, to się będą martwił dalej.

Wychodzi na to, że odblokowałem bootloader, więc ktoś, gdzieś chyba zgodę dał :D

Edytowane przez szakal88
  • mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...