kraft Opublikowano 24 Maja 2016 Opublikowano 24 Maja 2016 Witam. Wczoraj przyszedł do mnie MI4C (2015561) zakupiony na Allegro. Problem pojawił się gdy chciałem włożyć służbową kartę SIM. Nie wykryło jej w ogóle. Po małym rozeznaniu stwierdziłem, że telefon ma zamiast dwóch różnych imei, jedno imei i meid. Czy może ktoś z Was potwierdzić, że Wasz model ma dwa imei, czy imei i meid? Nie wiem czy to jakaś wersja na rynek chiński...
newelco Opublikowano 24 Maja 2016 Opublikowano 24 Maja 2016 Dual sim standby ma 1 imei przypisany do dwóch slotów, dual aktywny ma dwa. Karta nie jest czasem zbyt stara?
kraft Opublikowano 24 Maja 2016 Autor Opublikowano 24 Maja 2016 Sugerowałem sie moim MI4I, który ma dwa IMEI, a jest dual standby. Karty nowe, niektóre nawet bardzo, te które testowałem. W każdym razie sklep szybko zareagował i kurier juz jedzie po odbiór.
Matixx Opublikowano 24 Maja 2016 Opublikowano 24 Maja 2016 (edytowane) 9 godzin temu, kraft napisał: Nie wiem czy to jakaś wersja na rynek chiński... Mi4c wyszedł tylko na rynek chiński więc nie w tym problem Edytowane 24 Maja 2016 przez Matixx
Rekomendowane odpowiedzi