Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziś dostałem mojego Mi5 i zacząłem od instalacji podstawowych aplikacji z Google Play. Okazuje się jednak, że Hearthstone wyświetla mi się jako niedostępny na moim urządzeniu. Korzystam na razie z oficjalnego, chińskiego romu, bo jeszcze nie mam odblokowanego bootlocka. W związku z tym mam pytanie do was - czy Hearthstone w ogóle nie jest jeszcze dostepny na Mi5 czy może jest to wina chińskiego softu? Czy na Mi5 z wgranym MIUIPolska można zainstalować tą aplikację?

Opublikowano

Okej, czyli po prostu muszę czekać na odblokowanie mi telefonu i zmienić rom. Dzięki za odpowiedź. :)

Opublikowano

@LoQ daj znac jak "chodzi" a jesli masz mozliwosc to moze zrzuć filmik z przechodzeniem ekranów do pojedynku, kolekcji itp, szukaniem przeciwnika. Oczywiście gdy już będziesz mógł instalować

Opublikowano (edytowane)

Ja mam ROM China Stable i gram w HS. Normalna instalacja ze sklepu Play bez żadnych problemów. Może coś masz nie tak ze sklepem?

Dnia 19.05.2016 o 08:45, Bohyn napisał:

@LoQ daj znac jak "chodzi" a jesli masz mozliwosc to moze zrzuć filmik z przechodzeniem ekranów do pojedynku, kolekcji itp, szukaniem przeciwnika. Oczywiście gdy już będziesz mógł instalować

Hmm... Przyznam szczerze, że trochę kiepsko to wygląda. W menu często klatkuje, ale czytałem, że w HS jest po prostu słabo zoptymalizowany. Sama rozgrywka jest płynna.

Edytowane przez Segor
  • Like 1
Opublikowano

Na adku klatkuje niestety.  W miarę szybko przechodzi do nowych kart (1-2s) czy może trzeba trochę odczekać (przynajmniej za pierwszym razem)?

Opublikowano

Wydaje mi się że karta przewraca się od razu. Może 0,5 sekundy jest opóźnienia, ale raczej to kwestia animacji bo w kółko po tych samych kartach działa tak samo szybko. Bardziej zauważam klatkowanie animacji tu niż opóźnienie.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...