Pirzu Opublikowano 17 Maja 2016 Opublikowano 17 Maja 2016 (edytowane) Xiaomi to nie tylko smartphoney, ale też i gadżety - np taka lampka nocna yeeLight która jest inteligentna i sterowana z poziomu smartphonea Musze przyznac, ze jest to bardzo ciekawy gadżety który przyda sie na pewno nie jednej osobieZapraszam do recenzji Lampke zakupiłem tu: http://goo.gl/a246sf Edytowane 18 Maja 2016 przez Pirzu 3
szczuru Opublikowano 17 Maja 2016 Opublikowano 17 Maja 2016 Świetna recenzja Jak z poborem prądu przez tą lampkę? (w stanie czuwania i przy włączonym oświetleniu?). Czy ledy są wymienne?
Pirzu Opublikowano 18 Maja 2016 Autor Opublikowano 18 Maja 2016 9 godzin temu, szczuru napisał: Świetna recenzja Jak z poborem prądu przez tą lampkę? (w stanie czuwania i przy włączonym oświetleniu?). Czy ledy są wymienne? Szczuru z łodzi nawet jesteś widzę nwm czy ledy wymienne sa, tak narpawde patrzac z punktu naukowego to na pewno sie da A nie mialem tez jak sprawdzic poboru, max to 10W 1
Acid Opublikowano 19 Maja 2016 Opublikowano 19 Maja 2016 Ja próbowałem to rozkręcić ale stwierdziłem, że jak popsuję to głupio. Lampa fajna tylko... z MiBandem działa jak chce. Jak poszedłem się myć to opaskę dałem na pralkę. Ok, wracam z łazienki lampa wyłączona, ok w sumie opaska leżała więc lampa stwierdziła, że śpię. Potem zapaliłem z powrotem i robię coś przy kompie z opaską na ręce. Lampa... gaśnie. Ok... dziwne. Dobra idę spać z opaską na ręku.... budzę się sam o 3 w nocy...a lampa dalej zapalona. Wniosek: wyłączała się wszędzie ale nie po zaśnięciu ;/ Aha i pro tip: Jak będzie aktualizacja firmware to.. trzeba zmienić język w systemie na chiński i odpalić apkę. Inaczej zatrzyma się na 10% i lampa nie będzie się chciała... włączyć ;p Po aktualizacji można wrócić do polskiego i dalej działa. Taki "feature". 2
Rekomendowane odpowiedzi