Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

chce kupić swój pierwszy telefon xiaomi. Jestem totalnie zielony w tym temacie znalazłem dwie ciekawe aukcje i chciałbym się dowiedzieć którą wybrać: Całkowicie spolszczona
http://allegro.pl/xiaomi-redmi-note-3-3-32-pro-snapdragon-od-reki-i6189922167.html
czy tą i samemu to zrobić:
http://allegro.pl/xiaomi-redmi-note-3-3-32-pro-snapdragon-od-reki-i6069058572.html

Opublikowano

@afrojohny

Jak jesteś laikiem to może Cię pokonać wgrywanie ROMu i generalnie modyfikacje.

Przemyśl jeszcze dobrze zakup Xiaomi.

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Dokladnie tak jak pisze morvi.. o ile wgranie nowego romu dla kogos kto cokolwiek kiedys podobnego robil nie jest az takie trudne to niestety czesto sa problemy z kompami, sterownikami itp... a to moze Cie przerosnac.. a z tego co widac po forum to prawie zawsze trzeba samemu przeinstalować rom i prawie zawsze sa problemy...

• Like 1
Opublikowano

Nie ma żadnych problemów. Jak ktoś potrafi czytać ze zrozumieniem, wie jak korzystać z Google, posiada elementarną wiedzę z zakresu sterowniki, command line, odróżnia Windows 64 od 32, to spokojnie sobie poradzi.

Wysłane z MI5

• Like 2
Opublikowano

Nie ma żadnych problemów. Jak ktoś potrafi czytać ze zrozumieniem, wie jak korzystać z Google, posiada elementarną wiedzę z zakresu sterowniki, command line, odróżnia Windows 64 od 32, to spokojnie sobie poradzi.

Wysłane z MI5

ZielonyBB a umiesz Ty czytać ze zrozumieniem??? Chyba "afrojohny" napisal ze jest totalnym laikiem...

On przynajmniej napisal pytanie. Bo inni kupili a potem zasrali forum niepotrzebnymi watkami i postami przez co teraz nowym jest b.trudno cokolwiek znalezc..

P.S byles u @afrojohnego w domu ze wiesz ze ma tak swietny komputer ze wszystko zrobi od kopa bez problemow???

Opublikowano

Umiem, i wiesz co z tą umiejętnością zrobiłem ? Użyłem jej do poczytania o Xiaomi, z czym się wiąże decyzja o zakupie telefonu tej marki a nie Samsunga. Zrozumiałem i uznałem że dam radę. Każdy decyduje sam a przy odrobinie dobrej woli, można z laika stać się kim się chce.

Wysłane z MI5

Opublikowano (edytowane)
37 minut temu, zielonyBB napisał:

Umiem, i wiesz co z tą umiejętnością zrobiłem ? Użyłem jej do poczytania o Xiaomi, z czym się wiąże decyzja o zakupie telefonu tej marki a nie Samsunga. Zrozumiałem i uznałem że dam radę. Każdy decyduje sam a przy odrobinie dobrej woli, można z laika stać się kim się chce.

Wysłane z MI5

Kolego nie neguję Twoich umiejętności ale... to co napisali koledzy naprawdę ma sens.  Xiaomi to już 3 mój telefon z Chin w każdym zmieniałem romy i pewna wiedzą na temat systemu Windows,  sterowników oraz cmd.. i komend w nim używanych naprawdę jest przydatna...ale jeśli czujesz się na siłach trzymam kciuki. Jednak najpierw dokładnie poczytaj porady innych użytkowników. 

Edytowane przez asusx
Opublikowano

Też jestem laikiem. Po 2 dniach walki wgrałem Global stable z China Stabl. Mam na 7.2.3.0 Polski więc nie wgrywam spolszczeń i innych wersji. Też jestem laikiem, ale znajdziesz na forum masę pomocnych osób i na pewno sobie poradzisz!

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...