[email protected] Opublikowano 14 Maja 2016 Opublikowano 14 Maja 2016 witam posiadam Mi3 od czasu nowych wersji miui 7 - aktualnie wgrana wersja 6.5.12 mam problem z MiPC Suite version 3.2.1.31111 telefon nie łączy się z aplikacją - komunikat - you need to update your device to use mi pc suite . udate your device before connecting jak sobie z tym poradzić? Pozdrawiam Robert
fredek Opublikowano 14 Maja 2016 Opublikowano 14 Maja 2016 1 godzinę temu, [email protected] napisał: jak sobie z tym poradzić? Poczekać aż mi pc suite będzie kompatybilne z miui mm... A tak w ogóle to nie bardzo wiem, po co ludzie z tego korzystają...
t.mat84 Opublikowano 25 Października 2016 Opublikowano 25 Października 2016 Poczekać aż mi pc suite będzie kompatybilne z miui mm... A tak w ogóle to nie bardzo wiem, po co ludzie z tego korzystają...Z czego proponujesz korzystac? Wysłane z mojego MI 3W przy użyciu Tapatalka
fredek Opublikowano 25 Października 2016 Opublikowano 25 Października 2016 2 godziny temu, t.mat84 napisał: Z czego proponujesz korzystac? Dane sobie przerzucisz korzystając z MTP, pendrive OTG lub wolniej przez ftp lub sambę. Pełny backup zrobisz w TWRP. Czego niby brakuje do szczęścia ?
t.mat84 Opublikowano 26 Października 2016 Opublikowano 26 Października 2016 Korzystam z win xp, po podlaczeniu do kompa jest problem nawet ze zdjeciami, czesto zrywa polaczenie, rzadko kiedy widzi telefon, przy uzyciu miui pc suit, dopoki dzialal, szlo szybko i bez problemow, zdjecia, filmy, dane, back up. Itd. Wysłane z mojego MI 3W przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi