Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Mam pytanie: Włącza mi się co jakiś czas jakaś aktualizacja czy coś. Ja to anuluje bo nie wiem co to jest ? 

To jest coś takiego.

Screenshot_2016-05-10-11-47-55_mobi.mgeek.TunnyBrowser.png

Edytowane przez Erlo17
Opublikowano

-1 nie lubisz browsera od miui usuń ( są zamienniki lighting ,privacy browser i nie z reklamami bo z fdroid) nie lubisz reklam instaluj apk które nie mają nie wolnych dodatków (lektura parabola linux) fajne distro a propo '

wyciosane z RN3P

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, skay77 napisał:

-1 nie lubisz browsera od miui usuń ( są zamienniki lighting ,privacy browser i nie z reklamami bo z fdroid) nie lubisz reklam instaluj apk które nie mają nie wolnych dodatków (lektura parabola linux) fajne distro a propo '

wyciosane z RN3P

Nic z tego nie rozumie

Edytowane przez Erlo17
Opublikowano

Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.

Opublikowano

Tu nie ma co poprawiać, pytanie jest jasne. Pewnie nikt nie zna odpowiedzi. 

Jeśli administracja tak uważa i też nie potrafi odpowiedzieć, to kosz i niestety niczego się nie dowiem. 

Opublikowano

Rzeczywiście jak ktoś będzie miał taki sam problem to na pewno wpisze w wyszukiwarkę: Pytanie do zaawansowanych użytkowników XRN3P.

Regulamin forum punkt 16:

Cytat
  1. Nazwij temat w taki sposób, by jak najbardziej streścić swój problem - zabrania się tworzenia tematów „Mam problem” itd.

• Like 1
  • mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...