kejundzina Opublikowano 25 Września 2013 Opublikowano 25 Września 2013 Cześć, czy w widgecie pogody w MIUI v4 (3.2.22PL) można włączyć pogodę dla wszystkich państw?
0 Acid Opublikowano 25 Września 2013 Opublikowano 25 Września 2013 W tej oryginalnej nie bo jest chińska. Pobierz z Google Play Pogoda BZ (Weather BZ). Ma motyw MIUI i korzysta z animacji pogody MIUI.
0 kejundzina Opublikowano 25 Września 2013 Autor Opublikowano 25 Września 2013 dziękuję za wyjaśnienie, a czy w takim razie mogę usunąć te nie działające widety? w root explolerze patrzyłam w katalogu system/app/ ale nie widziałam tam niczego co by wskazywało na te widgety.
0 ZduneX25 Opublikowano 25 Września 2013 Opublikowano 25 Września 2013 Tak możesz to wywalić, a nazwa to GenieWidget.apk
0 kejundzina Opublikowano 26 Września 2013 Autor Opublikowano 26 Września 2013 tak też kasowałam ten plik lecz nadal widziałam te widgety, czy po wykasowaniu muszę wejść w cwm i zrobic czyszczenie dalvika?
0 ZduneX25 Opublikowano 26 Września 2013 Opublikowano 26 Września 2013 Widgetów oficjalnej pogody nie da się usunąć, bo są połączone z aplikacja uruchamiającą. Po kliknięciu na taki widget pewnie masz napis "aplikacja nie jest zainstalowana", ale nic z tym nie zrobisz, bo instalacja Chińskiej pogody jest bezcelowa - ona obsługuje tylko Chiny (dlatego ją usunąłem, ale widget tej pogody jest połączony z głównym procesem launchera, więc musiał zostać). GenieWidget odpowiadał za te dodatkowe dwa widgety.
0 kejundzina Opublikowano 26 Września 2013 Autor Opublikowano 26 Września 2013 Dzięki, uzyskałam wszystkie informacje jakie potrzebne mi były aby to zrozumieć można zamknąć temat, pozdrawiam
Pytanie
kejundzina
Cześć,
czy w widgecie pogody w MIUI v4 (3.2.22PL) można włączyć pogodę dla wszystkich państw?
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi