Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej!

Mam taki problem, że przy działaniu np. Yanosika kiedy jest w tle (nawigacja google pierwszy plan) to po jakimś czasie (róznie 5-10 minut) Yanosik traci komunikacje z internetem. Pomaga włączenie na pierwszy plan na 10-20sekund...

W ustawieniach mam włączoną opcję "praca w tle".

Foto jak to wygląda...

http://imgur.com/KP0qi9y

Opublikowano

:-D  Wczoraj jako pasażer godzinę kombinowałem w  ustawieniach... ale zapomniałem o tym "inteligentnym" oszczędzaniu... Dzięki
Temat do zamknięcia.

Opublikowano

U mnie to samo. Yanosik na tym telefonie po prostu nie potrafi działać w tle. Gdyby działał to na ekranie była by jego okrągła ikonka. U mnie dodatkowo podczas pracy ciągle aktywuje komunikat głosowy.

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Aby było okienko przy pracy w tle... Panel sterowania --> Uprawnienia --> Uprawnienia --> Yanosik --> Wyświetlanie wyskakujących okien.

Powinno pomóc

A co do komunikatu głosowego nie wiem o co chodzi?

• Like 1
Opublikowano

Dodałem yanosika do wyjątków, ale nic to nie dało, spróbuje zresetować telefon, bo nawet całkowite zgarzenie oszczędzania nic nie daje.

Opublikowano

W sensie, że nadałeś uprawnienia do wyświetlania wyskakujących okien tak? I nadal nic Ci się nie wyświetla, tak?

Czy inne wyjątki/prawa nadałeś?

Opublikowano

Żadne wyjątki. Wchodzisz w ustawienia aplikacji i zaznaczasz opcje pływających okien

Edit: ustawienia-aplikacje-yanosik-zarządzanie uprawnieniami. Zjezdzasz na sam dół i tam jest do zaznaczenia checkbox: pokaż pływające okna
Opublikowano (edytowane)

Z tymi pływającymi oknami to był strzał w dziesiątkę

Edytowane przez jack78
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

A ja mam trochę inny problem ponieważ Yanosik co jakiś czas przestaje do mnie gadać. Pomaga dopiero jego reinstalacja... Nie wiecie co to może być?

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Panowie trochę odkopuje temat. U mnie Yanosik po zminimalizowaniu (pływający widget na pulpicie)  udział tylko przez chwilę. Mam MIUI Global 8.1.1.0. Jest dodany w pwnrlu sterowania do autpstartu. Moje ustawienia:

Screenshot_2017-02-13-15-16-07-727_com.miui.securitycenter.png

Opublikowano

Wchodzę w ustawienia -> zainstalowane aplikacje -> Yanosik -> UPRAWNIENIA(na dole)

tam mam 3 opcje:

Szczegóły uprawnień

Uprawnienia aplikacji

Inne uprawnienia(screen w moim poście wyżej)

natomiast w ścieżce  Panel sterowania -> Inne uprawnienia -> Uprawnienia -> Wyświetlanie wyskakujących okien mam:

Screenshot_2017-02-13-19-27-11-092_com.miui.securitycenter.png

• 3 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...