luki! Opublikowano 9 Maja 2016 Opublikowano 9 Maja 2016 Hej! Mam taki problem, że przy działaniu np. Yanosika kiedy jest w tle (nawigacja google pierwszy plan) to po jakimś czasie (róznie 5-10 minut) Yanosik traci komunikacje z internetem. Pomaga włączenie na pierwszy plan na 10-20sekund... W ustawieniach mam włączoną opcję "praca w tle". Foto jak to wygląda... http://imgur.com/KP0qi9y
Winiu89 Opublikowano 9 Maja 2016 Opublikowano 9 Maja 2016 A w inteligentnym oszczędzaniu baterii aplikacja dodana do wyjątków? Wysłane z mojego Mi-4c 1
luki! Opublikowano 9 Maja 2016 Autor Opublikowano 9 Maja 2016 Wczoraj jako pasażer godzinę kombinowałem w ustawieniach... ale zapomniałem o tym "inteligentnym" oszczędzaniu... Dzięki Temat do zamknięcia.
jack78 Opublikowano 9 Maja 2016 Opublikowano 9 Maja 2016 U mnie to samo. Yanosik na tym telefonie po prostu nie potrafi działać w tle. Gdyby działał to na ekranie była by jego okrągła ikonka. U mnie dodatkowo podczas pracy ciągle aktywuje komunikat głosowy. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
zielonyBB Opublikowano 9 Maja 2016 Opublikowano 9 Maja 2016 Potrafi, potrafi. Poustawiaj to co koledzy piszą wyżej i będzie ok. Tapnięte z MI4 W
luki! Opublikowano 9 Maja 2016 Autor Opublikowano 9 Maja 2016 Aby było okienko przy pracy w tle... Panel sterowania --> Uprawnienia --> Uprawnienia --> Yanosik --> Wyświetlanie wyskakujących okien. Powinno pomóc A co do komunikatu głosowego nie wiem o co chodzi? 1
jack78 Opublikowano 9 Maja 2016 Opublikowano 9 Maja 2016 Dodałem yanosika do wyjątków, ale nic to nie dało, spróbuje zresetować telefon, bo nawet całkowite zgarzenie oszczędzania nic nie daje. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
luki! Opublikowano 9 Maja 2016 Autor Opublikowano 9 Maja 2016 W sensie, że nadałeś uprawnienia do wyświetlania wyskakujących okien tak? I nadal nic Ci się nie wyświetla, tak? Czy inne wyjątki/prawa nadałeś?
tpawel Opublikowano 9 Maja 2016 Opublikowano 9 Maja 2016 Żadne wyjątki. Wchodzisz w ustawienia aplikacji i zaznaczasz opcje pływających okien Edit: ustawienia-aplikacje-yanosik-zarządzanie uprawnieniami. Zjezdzasz na sam dół i tam jest do zaznaczenia checkbox: pokaż pływające okna
luki! Opublikowano 9 Maja 2016 Autor Opublikowano 9 Maja 2016 To samo co napisałem wyżej, tylko mam dev global to i tłumaczenie jest inne Grunt, żeby działało
jack78 Opublikowano 9 Maja 2016 Opublikowano 9 Maja 2016 (edytowane) Z tymi pływającymi oknami to był strzał w dziesiątkę Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Edytowane 9 Maja 2016 przez jack78
arturas03 Opublikowano 7 Lipca 2016 Opublikowano 7 Lipca 2016 A ja mam trochę inny problem ponieważ Yanosik co jakiś czas przestaje do mnie gadać. Pomaga dopiero jego reinstalacja... Nie wiecie co to może być?
sieradz628 Opublikowano 13 Lutego 2017 Opublikowano 13 Lutego 2017 Panowie trochę odkopuje temat. U mnie Yanosik po zminimalizowaniu (pływający widget na pulpicie) udział tylko przez chwilę. Mam MIUI Global 8.1.1.0. Jest dodany w pwnrlu sterowania do autpstartu. Moje ustawienia:
fred Opublikowano 13 Lutego 2017 Opublikowano 13 Lutego 2017 A wykonałeś to co podane na początku wątku?
sieradz628 Opublikowano 13 Lutego 2017 Opublikowano 13 Lutego 2017 Wchodzę w ustawienia -> zainstalowane aplikacje -> Yanosik -> UPRAWNIENIA(na dole) tam mam 3 opcje: Szczegóły uprawnień Uprawnienia aplikacji Inne uprawnienia(screen w moim poście wyżej) natomiast w ścieżce Panel sterowania -> Inne uprawnienia -> Uprawnienia -> Wyświetlanie wyskakujących okien mam:
fred Opublikowano 13 Lutego 2017 Opublikowano 13 Lutego 2017 Czytaj, czytaj, czytaj! Drugi post w wątku. Tam nic nie ma o uprawnieniach. 1
sieradz628 Opublikowano 13 Lutego 2017 Opublikowano 13 Lutego 2017 Panie fred..., czytałem, czytałem a nie przeczytałem. Mam nadzieje że to pomoże
luki! Opublikowano 3 Marca 2017 Autor Opublikowano 3 Marca 2017 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi