fxmann Opublikowano 5 Maja 2016 Opublikowano 5 Maja 2016 Witam, od kilku dni mam problem z aplikacjami, które nie włączają się albo po jakimś czasie wyłączają samoczynnie. Wyłącza mi się np. Endomondo, Moje trasy, a te które przestały działać to np. Play24, OLX i jeszcze były inne ale już nie pamiętam. Pierw czyscilem dane, później usuwalem i ponownie instalowalem lecz bez skutku. Czy ktoś ma albo miał już taki problem?? Pozdrawiam Grzegorz Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
fxmann Opublikowano 5 Maja 2016 Autor Opublikowano 5 Maja 2016 Witam, od kilku dni mam problem z aplikacjami, które nie włączają się albo po jakimś czasie wyłączają samoczynnie. Wyłącza mi się np. Endomondo, Moje trasy, a te które przestały działać to np. Play24, OLX i jeszcze były inne ale już nie pamiętam. Pierw czyscilem dane, później usuwalem i ponownie instalowalem lecz bez skutku. Czy ktoś ma albo miał już taki problem?? Pozdrawiam Grzegorz Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
ZduneX25 Opublikowano 5 Maja 2016 Opublikowano 5 Maja 2016 https://miuipolska.pl/forum/topic/11579-app-samouczek-miuipolska-w-play-store/
fxmann Opublikowano 6 Maja 2016 Autor Opublikowano 6 Maja 2016 Przeleciałem po samouczku, po zmieniałem ustawienia i nadal to sami. Zainstalować idzie aplikacje ale komunikat przy uruchomieniu jest zawsze taki sam. Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
Lenka Opublikowano 6 Maja 2016 Opublikowano 6 Maja 2016 A jaki masz rom? Problem z aplikacjami był na pierwszej wersji Miui 6.4.28, dzień później wyszedł poprawiony.
fxmann Opublikowano 6 Maja 2016 Autor Opublikowano 6 Maja 2016 A właśnie, teraz biorę się za odpisywanie, że pobralem najnowszy rom (5maj) i problem zniknął Wszystko hula jak należy, dzięki za wsparcie:) Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
Nezumi Opublikowano 6 Maja 2016 Opublikowano 6 Maja 2016 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty. 1
Rekomendowane odpowiedzi