Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od kilku dni mam problem z aplikacjami, które nie włączają się albo po jakimś czasie wyłączają samoczynnie. Wyłącza mi się np. Endomondo, Moje trasy, a te które przestały działać to np. Play24, OLX i jeszcze były inne ale już nie pamiętam. Pierw czyscilem dane, później usuwalem i ponownie instalowalem lecz bez skutku. Czy ktoś ma albo miał już taki problem?? Pozdrawiam Grzegorz

Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
Witam, od kilku dni mam problem z aplikacjami, które nie włączają się albo po jakimś czasie wyłączają samoczynnie. Wyłącza mi się np. Endomondo, Moje trasy, a te które przestały działać to np. Play24, OLX i jeszcze były inne ale już nie pamiętam. Pierw czyscilem dane, później usuwalem i ponownie instalowalem lecz bez skutku. Czy ktoś ma albo miał już taki problem?? Pozdrawiam Grzegorz

98a1594624733fc45c0790e2c92f020b.jpg

Opublikowano

Przeleciałem po samouczku, po zmieniałem ustawienia i nadal to sami. Zainstalować idzie aplikacje ale komunikat przy uruchomieniu jest zawsze taki sam.

Opublikowano

A jaki masz rom? Problem z aplikacjami był na pierwszej wersji Miui 6.4.28, dzień później wyszedł poprawiony.

Opublikowano

A właśnie, teraz biorę się za odpisywanie, że pobralem najnowszy rom (5maj) i problem zniknął:) Wszystko hula jak należy, dzięki za wsparcie:)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...