magyarek Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Wersja MIUI: 6.4.14 Posiadany smartfon: Mi4c Jakim użytkownikiem jesteś? Początkujący (chyba wciąż) Opis znalezionego błęduW stockowym kalendarzu wydarzenia z danego dnia są przesunięte o 1 dzień względem faktycznej swojej daty - wydarzenia z 1 kwietnia wyświetlają się pod datą 2 kwietnia, wydarzenia z 23 pod 24 itp. Przy czym dzieje się tak dopiero od dat kwietniowych i dalej, w marcu jeszcze było ok. Nie wstawiam screena, bo to są moje prywatne wpisy i i tak by wam nic nie powiedziały LogcatTeż brak
fred Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Też tak miałem. O ile pamiętam problem był w zabronieniu dostępu do sieci aplikacji Kalendarz. Po pozwoleniu problem znikł.
magyarek Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2016 U mnie o dostęp do sieci w ogóle nie wołał, natomiast przestawił się na prawidłowe wyświetlanie po ściągnięciu kalendarza Gógle i włączeniu synchronizacji...
fred Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 U mnie też nie wołał. W Panelu sterowania -> Monitor danych -> Ograniczenia aplikacji -> Systemowe - Kalendarz udostępniłem sieć. Nie używam zewnętrznych kalendarzy, tylko lokalny.
magyarek Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2016 No w każdym razie zaskoczyło A teraz sprawdziłam, sieć miał udostępnioną od początku
ZduneX25 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi