Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie jest zakryty. Radzę sobie tak, że naciskam przycisk z boku i wtedy się wyświetla, ale po zakończeniu rozmowy ekran jest znowu czarny. To wówczas naciskam środkowy przycisk na dole telefonu. No ale na pewno nie tak powinno być.

Opublikowano

Podczas dzwonka ekran jest całkowicie czarny. Kiedy przycisnę dolny przycisk po prawej stronie, to mogę odebrać.

Po zakończeniu rozmowy mam czarny ekran, .....ale nie cały, na górze są białe małe ikonki poziom baterii, poziom sygnału sieci, itd.

Wychodzę z tego naciskając dolny środkowy przycisk.

Czy to jest uszkodzenie telefonu?

Bo jeżeli tak , to odeślę do serwisu, mam go jeszcze na gwarancji.

Opublikowano (edytowane)

Jakiś błąd oprogramowania, podejrzewam że wgranie romu przez fastboot załatwi sprawę.Chociaż może najpierw w TWRP clear dalvik i cache można spróbować.

Edytowane przez newelco
Opublikowano
1 godzinę temu, newelco napisał:

Jakiś błąd oprogramowania, podejrzewam że wgranie romu przez fastboot załatwi sprawę.Chociaż może najpierw w TWRP clear dalvik i cache można spróbować.

Witam.

He, he. Żebym ja jeszcze coś z tego co jest napisane zrozumiał. A tak na prosty język? Sam sobie nie poradzę, czyli odesłać do serwisu?

Opublikowano

A u mnie na 7.2.3.0 stable jak ja wybieram nr to wyświetla mi zdjęcie kontaktu ale jak ktoś do mnie dzwoni to nie wyświetla. Jakiś pomysł

XRN2 by Tapatalk

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...