Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

witam,

usunąłem konto xiaomi za pomocą

https://account.xiaomi.com/pass/del

niestety telefon usilnie probuje się caly czas logowac do konta z komunikatem "Błąd logowania na konto xxxxxxxxxx"

Podanie poprawnego hasla nic nie daje juz bo mowi ze zly login lub haslo, a login jest "zly" bo jest juz konto usuniete...

Chcialbym usunac wszystko co zwiazane z tym kontem to jest cala chmure, zdjecia w niej, kontakty, kopie bezpieczenstwa (bo jak rozumiem wszystko i tak daje mi juz google/gmail)

bo nie wiem dokladnie CO usunal mi ten link podany wyzej...

Prosze tylko o rzeczowe odpowiedzi bez gdybania, i konkretne ruchy jakie trzeba wykonac

Edytowane przez amigancik
Opublikowano

Po co? Jaki jest w tym sens? Prawidłowo, że informacja się wyświetla, trzeba było odpiąć telefon od konta zanim się je usunęło, ale potem i tak musiałbyś stworzyć konto, aby korzystać z telefonu... Gdzie jest tutaj sens i logika?

Opublikowano

jak to musze konto stworzyc zeby korzystac z telefonu, teraz usunalem to konto i korzystam, oprocz tego wyswietlajacego sie komunikatu ze Blad logowania do konta xxxxxxxx nie widze roznic w dzialaniu telefonu

Opublikowano

Zobaczysz potem w baterii, gdy processy będą się ciągle domagać połączenia. 0 sensu w takich zagrywkach... Kupować Xiaomi, korzystać z MIUI i wywalać Usługi Xiaomi. To tak jakby mieć Androida i wywalić z niego usługi Google... Totalnie bez sensu... Nie lepiej mieć to konto, tylko po prostu na niego nic nie wrzucać, jeżeli już tak boli chmura Xiaomi...

Opublikowano

Dobra mam teraz to konto w takiej postaci, po usunieciu przez link z pierwszej wypowiedzi "Błąd logowania na konto xxxxxxxxx"

Jak mam zrobić porządek tzn pozbyć się tego komunikatu, pozbyć sie danych z chmury xiaomi ?

Opublikowano

Bez chec zeby nie mozna bylo "usunac tego komunikatu" prosciej... Usuwajac usluge, proces czy cos w ten desen...

I zeby nie bylo mozliwosci usuniecia danych z chmury po usunieciu konta... brzmi to jak kocopaly jakies

Opublikowano

Kupiłeś telefon z MIUI, a chcesz wycinać z niego usługi, które miui tworzą... To żadne kombinowanie, a raczej.. chcesz sobie się w takie rzeczy bawić to kombinuj...

Opublikowano (edytowane)

Chciałbym pozbyć się tych komunikatów w ramce, wyłączyć je tylko, nic więcej, bo Błąd logowanie pojawia mi się co parę min i wzbudza ekran.

Na drugim ekranie nie mogę się zalogować bo usunąłem już to konto.

Screenshot_2016-04-22-15-17-02_com.miui.home.png

Screenshot_2016-04-22-15-36-23_com.xiaomi.account.png

Opublikowano (edytowane)

Pojawiło się Pokaż powiadomienia ale pierwszy najważniejsze "Pokaż powiadomienia" ma nieaktywny przełącznik. Reszta aktywna priorytety, okona, plywajace, na ekranie blokady, dzwiek, led ale TEN PIERWSZY nieaktwyny:(

Screenshot_2016-04-22-16-01-15_com.android.settings.png

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...