Skocz do zawartości
  • 0

Jak instalować motywy z zhuti.xiaomi.com na redmi note 2

Pytanie

Opublikowano

Mam problem, nie wiem jak poprawnie instalować na Redmi Note 2 motywy z zhuti.xiaomi.com.

Teraz robię, tak, że pobieram dany motyw z tej strony, później wchodzę w telefonie w  motywy -> offline -> wczytaj motyw, wybieram pobrany wcześniej motyw, chwilę trwa zanim sie załaduje, po chwili pojawia się na liście moich motywów, ale jak klikam na "zastosuj", to nic się nie dzieje i motyw się nie ustawia. Jak temu zaradzić? Mam na telefonie wgrane Miui Polska 5.12.24.

Dodam jeszcze tylko, ze motywy które pobieram są na v7. Proszę o pomoc.

5 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

U mnie przechodzą autoryzację. Przechodzą nawet modyfikowane ale te ostatnie dlatego że mam konto designer xiaomi więc mam zgodę na modyfikację i stosowanie niepodpisanych motywów.

Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka

• 0
Opublikowano

Na RN2 od początku nie chciało działać. Na mi4 to wcale nie ma autoryzacji. Co do Redmi2 to jak kupiłem mamie to wgrałem jej swoje motywy (darmowe i płatne) i wszystko tam lata (autoryzacja wyłączona), rom jest z listopada tamtego roku.

• 0
Opublikowano

Dzięki za wytłumaczenie, szkoda, że się nie da nic zrobić, bo na zhuti jest większy wybór motywów niż w wbudowanej aplikacji.

Miałam nadzieję, że da się to jakoś zrobić, trudno.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...