Rexer85 Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Opublikowano 18 Kwietnia 2016 witam chce udostepnic Internet z sieci LTE na laptopa i mam lacznosc ograniczona i na hotspoci i na USB . zadne inne urzadzwnie tez nue moze sie polaczyc . Lapop laczy sie z innego uzadzenia z ta karta ale jak wloze ja do redmi note 2 to lacznosc ograniczona .
Rexer85 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2016 wersja .5.11.26 rozwojowa ktos cos poradzi ?
Nezumi Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Telefon jest jedynym źródłem neta? Nie masz podpięte żadnych innych kabli z netem np. do lapka?
Rexer85 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2016 chce udostępnić neta z telefonu . wlaczam dane i robie hotspot i lacznisc ograbiczona . przez USB tez probowalem to samo . laptop nie ma innego zrodla NETA . myslalem ze moze cis z lapkiem ale probowalem polaczyc sie innym tel z hotspotem i to samo jak prpbuje wczaczyc strone to wyskakuje nie znaleziono adresu DNS pomocy ktos cos pomoze ? sorry za spam post pod postem .
wuzi1995 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 dns przypisuje Ci automatycznie ? czy może grzebałeś coś i sam ustawiałeś ?
Nezumi Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Jaki operator, w telefonie net śmiga normalnie?
Rexer85 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2016 3UK w telefonie net smiga super . jestem bardzo zadowolony bo znajomym w samsungach z LTE tak nie smiga . Ale ten hotspot nie dziala nie wiem dlaczego .
Nezumi Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 To jest dziwne. Telefon jako punkt dostępu nie ma blokad, podpinasz kabelek lub łączysz przez Wifi z hasłem i działa, jeżeli na PC wywala ograniczony dostęp to tak, jakby w tel lub usługodawca blokował DNS'y (jak byłem w Netii to często wywalało błąd serwera DNS). Próbowałeś po prostu walnąć wipe cache przez Recovery oraz zaktualizować telefon? (głupie, ale kto wie, może się "odblokuje")
Altar Opublikowano 12 Maja 2016 Opublikowano 12 Maja 2016 Three od jakiegoś czasu wprowadził ograniczenia - nie można udostępniać Internetu "all-you-can-eat" poza telefon. Prawdopodobnie da się to jakoś obejść od strony komputera, ale to wyższa szkoła jazdy. W każdym razie to nie jest wina telefonu, ani jego konfiguracji. Dnia 24.04.2016 o 23:06, Rexer85 napisał: 3UK w telefonie net smiga super . jestem bardzo zadowolony bo znajomym w samsungach z LTE tak nie smiga . Ale ten hotspot nie dziala nie wiem dlaczego . Dnia 24.04.2016 o 23:15, Nezumi napisał: To jest dziwne. Telefon jako punkt dostępu nie ma blokad, podpinasz kabelek lub łączysz przez Wifi z hasłem i działa, jeżeli na PC wywala ograniczony dostęp to tak, jakby w tel lub usługodawca blokował DNS'y (jak byłem w Netii to często wywalało błąd serwera DNS). Próbowałeś po prostu walnąć wipe cache przez Recovery oraz zaktualizować telefon? (głupie, ale kto wie, może się "odblokuje")
Mariuszes Opublikowano 13 Maja 2016 Opublikowano 13 Maja 2016 Ja powiem dla przykładu polska siec Play możesz robić hotspot i udostępnianiac natomiast polska siec LYCA mobile lipa Internet tylko.dla użytkownika smartfona żadne udostępnienie nie dziala . także sieć blokuje ;(
Rekomendowane odpowiedzi