Skocz do zawartości

Mi4 kolejne problemy - wifi nie łączy automatycznie, problem z czujnikiem zbliżeniowym

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Cze, niestety mam kolejne drobne problemy z moim nowym Mi4. Zaczynam żałować przeskoku z RMN2 :D

Problem 1. Nie łączy mi automatycznie z WiFi co jakiś czas (oczywiście hasło zapamiętane). Muszę wybierać ręcznie.

Problem 2. Co jakiś czas podczas rozmowy, jak odchylę telefon od ucha, zaświecają się klawisze, natomiast ekran się nie podświetla, lub podświetla dopiero po kilku sekundach.

Przeprowadziłem diagnostykę czujników - wszystko git.

Soft 5.12.17 - czy to normalne na tej wersji?

Edytowane przez Hexia
Opublikowano

Nikt nie mówił, że 5.12.17 jest stable, tylko, że jest na 4.4, ale 5.12.17 niesie własne problemy (których mało nie było), stable to był 5.11.5, na który nie wrócisz bez pomocy poradników i zmian partycji, co może się skończyć cegiełką...

Opublikowano

Hmm... Ciężko mi to do końca stwierdzić oba u mnie wyciągają ponad 4.5h SoT... Wydaje mi się, że 6.4.7 daje ciut lepsze wyniki na baterii, ale to stwierdzę za ~2dni, bo dopiero co się uporałem z problemem cholernego FB, który zjadał mi 30-40% baterii :P.

Opublikowano

Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...