Grzonaa00 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 (edytowane) Mam pytanie, pewnie głupie, ale czy można zerwać tą naklejkę z tyłu telefonu? bo troche go to oszpeca. Edytowane 11 Kwietnia 2016 przez Grzonaa00
Nezumi Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 nie mam pojęcia o jaką naklejkę ci chodzi... na tyle telefonu jest tylko folia z numerami serii etc. tą można bez problemu zerwać...
marycha Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 (edytowane) No co ty - jak zerwiesz to przestanie działać A tak na poważnie oczywiście - nie ma na niej nic ważnego. Tylko ciężko schodzi. P.S. Nezumi - chodzi o taką papierową naklejkę na tylnej obudowie. Edytowane 11 Kwietnia 2016 przez marycha
Grzonaa00 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2016 bo w sumie jakies krzaki tam są i nie wiedziałem o co chodzi haha ale dzieki, zaraz usuwam
diadomciu Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Jak ją zerwiesz to na pewno namierzą Cie chińskie tajne służby i możesz sie rozczarować jak w nocy przyjdzie do Ciebie agent o wzroście 1,5m, żeby zainstalować Ci krzaczaste aplikacje. Nie ryzykuj. Wysłane z SGS3 przy użyciu Tapatalka.
monsiejowa Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Różnie naklejają. Ja miałem białą papierową naklejkę bezpośrednio na tylnej obudowie a żona miała z tyłu naklejoną folię prostokątną a dopiero na folii była ta naklejka. Folię świetnie się ściągnęło a jak nakleją bezpośrednio na obudowę to musiałem użyć trochę płynu do mycia szyb na alkoholu i dopiero zeszło.
Rekomendowane odpowiedzi