Briareum Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Szukam aplikacji do nagrywania rozmów z telefonu. Poprzedni program Call Recorder niestety nie chce na tym telefonie działać. Bardzo mi na tym zależy. Może to kwestia dual sim ale chyba powinno się przewidzieć te sprawy pisząc taką apke?
KucyG Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 powinna działać Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
Accro Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Przecież MIUI ma domyślnie wgraną funkcje nagrywania rozmów.
Bogas Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Jak wyżej. To jest ż jest tylko trzeba sobie skonfigurować. W systemie i za free.
Briareum Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Nie mam takiej aplikacji lub jest solidnie ukryta. Widzę tylko zwykły dyktafon.
szczuru Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Nie mam takiej aplikacji lub jest solidnie ukryta. Widzę tylko zwykły dyktafon. Ustawienia -> opcje aplikacji -> telefon -> nagrywanie połączeń.
Briareum Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Ok strasznie ukryta opcja. Zobaczymy co zda egzamin. The za porady.
szczuru Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 22 minuty temu, Briareum napisał: Ok strasznie ukryta opcja. Zobaczymy co zda egzamin. The za porady. Krócej - otwórz telefon i przytrzymaj przycisk menu
Briareum Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Krócej nic nie działa. Ta apka z góry sygnalizuje błąd że nie mogła nagrać ostatniej rozmowy i prosi o restart telefonu. Po restarcie udaje że jej nie ma i nie informuje nawet że mnie kicha. Apka wbudowana w telefonie informuje że nie może się dostać do karty SD i też nie nagra nic.
szczuru Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 13 minut temu, Briareum napisał: Krócej nic nie działa. Ta apka z góry sygnalizuje błąd że nie mogła nagrać ostatniej rozmowy i prosi o restart telefonu. Po restarcie udaje że jej nie ma i nie informuje nawet że mnie kicha. Apka wbudowana w telefonie informuje że nie może się dostać do karty SD i też nie nagra nic. Spróbuj tego rozwiązania: http://en.miui.com/thread-174314-1-1.html
d3tr0 Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Opublikowano 18 Kwietnia 2016 pewnie jak zazwyczaj wina romu, 99% problemów na forum to nie właściwa instalacja bez wipe, albo chiński kombinowany rom
Rekomendowane odpowiedzi