marcinm96 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Witajcie. Zrobiłem wczorajszego wieczoru wielką głupotę, pobrałem najnowszy stable rom MIUI Official Team V7.2.4.0.LXKCNDA. Instalował się bardzo długo, ale xiaomi normalnie się uruchomił (wcześniej miałem najnowszą wersję xiaomi polska ;>. Problem w tym że xiaomi działa nie jako telefon tylko jako zbędna cegła. Jedynie działa wifi, nie mogę wejść w ustawienia!, telefon, smsy wywala. Nie działa sieć. Nie mam odblokowanego bootloadera i nie mam roota -.- Próbowałem przez "aktualizacje" wgrać z pliku zip i nie odpala. Próbowałem Miflash - wywala error. TWRP nie odpala. Brak pomysłów. Panie Acid w Tobie nadzieja
Acid Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Co nadzieja? Czytaj forum. Odblokuj bootloader to pogadamy. Albo wg instrukcji na forum lub u mnie w serwisie odpłatnie. Wysłano z Mi4c 4
Pawliko Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Przeczytaj poradnik na forum jak odblokowac bootloader, pozniej robisz wg instrukcji i tyle. A teraz cierp za swoja glupote 1
Rekomendowane odpowiedzi