Skocz do zawartości
  • 0

Wbudowana aplikacja wideo

Pytanie

Opublikowano

Witam. Nie wiem czy pisze tego posta w odpowiednim dziale, byc moze bardziej nadaje sie do problemow technicznych, jesli sie pomylilem, przepraszam.
Do rzeczy. Mam kilka pytan odnosnie wbudowanej aplikacji wideo. Podczas ogladania filmow online domyslnie filmy te odtwarzane sa przez aplikacje wideo. Podobnie z filmami w telefonie. Da sie jakos ustawic aby "pytalo" jakiego programu uzyc do odtwarzania filmu? I kolejne moje pytanie, czy w tejze aplikacji jest funkcja wlaczenia napisow? Bo nigdzie tego nie znalazlem. Dodam, ze posiadam wersje systemu 5.10.16 rozwojowa (od momentu otrzymania telefonu nie ingerowal w oprogramowanie).

Pozdrawiam i życzę Wesołych Świąt! 

7 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

Mam wlasnie MX Player i problem w tym, ze nie pyta mnie jakiego programu uzyc tylko domyslnie otwiera w aplikacji Wideo.

W filmach odtwarzanych na telefonie jest jeszcze ok, bo moge je wlaczyc bezposrednio przez MX Player, ale gdy odtwarzam cos w internecie czesto filmy w tamtej aplikacji Wideo nie dzialaja a nie moge ich otworzyc przez MX.

• 0
Opublikowano
15 minut temu, rafalwwl napisał:

Mam wlasnie MX Player i problem w tym, ze nie pyta mnie jakiego programu uzyc tylko domyslnie otwiera w aplikacji Wideo.

W filmach odtwarzanych na telefonie jest jeszcze ok, bo moge je wlaczyc bezposrednio przez MX Player, ale gdy odtwarzam cos w internecie czesto filmy w tamtej aplikacji Wideo nie dzialaja a nie moge ich otworzyc przez MX.

Ustawienia->Aplikacje->Domyślne aplikacje i tam zmieniasz.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...