magdalena Opublikowano 22 Marca 2016 Opublikowano 22 Marca 2016 Hej, Zrobiłam hard reset mojemu telefonowi, ale nie mogę go teraz włączyć. Ciągle wchodzi w tryb hard resetu i nic nie pomaga. Robiłam całego wipe'a i reboot to the system, ale bez skutku. Jakieś pomysły?
galakty Opublikowano 22 Marca 2016 Opublikowano 22 Marca 2016 7 minut temu, magdalena napisał: Hej, Zrobiłam hard reset mojemu telefonowi, ale nie mogę go teraz włączyć. Ciągle wchodzi w tryb hard resetu i nic nie pomaga. Robiłam całego wipe'a i reboot to the system, ale bez skutku. Jakieś pomysły? No jak zrobiłaś cały wipe to co ma Ci się włączyć? Usunęłaś system. 1
magdalena Opublikowano 22 Marca 2016 Autor Opublikowano 22 Marca 2016 Ok, czyli teraz tylko wystarczy, że go znowu zainstaluję i wszystko powinno grać? Nie mam jak tego teraz sprawdzić, bo mam słabą baterię i nie chce zacząć operacji...
d3tr0 Opublikowano 22 Marca 2016 Opublikowano 22 Marca 2016 Ukryty system powinien się włączyć Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
galakty Opublikowano 22 Marca 2016 Opublikowano 22 Marca 2016 1 minutę temu, magdalena napisał: Ok, czyli teraz tylko wystarczy, że go znowu zainstaluję i wszystko powinno grać? Nie mam jak tego teraz sprawdzić, bo mam słabą baterię i nie chce zacząć operacji... Powinno. Poniżej 50% nie rób nic w TWRP nigdy.
d3tr0 Opublikowano 22 Marca 2016 Opublikowano 22 Marca 2016 Wgraj na kartę pamięci plik romu za pomocą czytnika(chyba że już tam jest), włóż ja do telefonu i twrp powinno zobaczyć ten plik i zainstaluj wtedy będzie system. Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka Ok, czyli teraz tylko wystarczy, że go znowu zainstaluję i wszystko powinno grać? Nie mam jak tego teraz sprawdzić, bo mam słabą baterię i nie chce zacząć operacji... Jak nie chce zrób mu jeszcze raz szybkie wipe to trwa sekundy, wstecz i instalacja romu. Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
magdalena Opublikowano 22 Marca 2016 Autor Opublikowano 22 Marca 2016 Jakie pliki powinnam zgrać na kartę pamieci? tak dokładnie... nie do końca jestem obeznana w temacie.
magdalena Opublikowano 23 Marca 2016 Autor Opublikowano 23 Marca 2016 6 godzin temu, galakty napisał: Masz TWRP? mam twrp, na karte pamieci zgralam folder instalacyjny (rozpakowany), nie dziala. jak chce cokolwiek zainstalowac z karta pamieci lub bez, to pisze 'file is corrupted'
endeesik Opublikowano 23 Marca 2016 Opublikowano 23 Marca 2016 Masz wrzucić plik .zip na telefon, nie rozpakowuj go 1
Rekomendowane odpowiedzi