Carlo Opublikowano 19 Marca 2016 Opublikowano 19 Marca 2016 Od jakiegoś czasu korzystam z opaski Mi Band 1S Pulse i do tej pory korzystałem z domyślnej aplikacji MiFit. Działają na niej standardowe powiadomienia sms czy połączeniu. Chciałem skorzystać z aplikacji Mi Band Tools celem jakiejkolwiek personalizacji powiadomień (interwały w wibracjach i diodach). Niestety nie mogę znaleźć w niej opcji powiadomień dla stockowej aplikacji sms/mms. Dodanie stockowej aplikacji sms/mms do powiadomień aplikacji nie działa, podobnie jest zresztą ze stockowym klientem poczty w miui->powiadomień brak.
Carlo Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Anyone? Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
fredek Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Ustawienia -> Urządzenie -> Prywatność -> Dostęp do powiadomień -> Mi Band Tools, dodany ?
magyarek Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 O, @fredek, dobrze, że tu jesteś, bo ja mam podobne pytanie, to już nie będę dublować tematu. Właśnie nabyłam MiBanda w prezencie dla mojej mamy; wgrałam jej CM 12 (Lolipop) na SGS 3Mini, zainstalowałam MiFit z Twojego linka - i albo ja już całkiem źle widzę, albo tam w ogóle nie ma opcji powiadomień dla SMS. Jest "Powiadomienia aplikacji" i "Połączenia przychodzące" i nic więcej. A w powiadomieniach aplikacji nie da się wybrać stockowej SMS. Jak się z nią zobaczę bezpośrednio, to wgram jej jakiegoś klienta SMS i kupię MiBand Notify & Fitness, ale do tego czasu kobicie wibrują tylko połączenia, a to jakby nie rozwiązuje do końca problemu komunikacji. To jest jakiś błąd aplikacji czy ja znów czegoś nie umiem znaleźć?
Winiu89 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Spróbuj wejść w mifit w powiadomienia aplikacji /powiadomienia /i u góry p prawej masz przycisk "wszystkie" powinny się pojawić też aplikacje systemowe Wysłane z mojego Mi-4c
magyarek Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 No właśnie nie ma Spróbuję reinstalować, ale wkurza mnie myśl o ponownym parowaniu...
Winiu89 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 A nie ma na tego sgsa jakiegoś porta miui? Wysłane z mojego Mi-4c
magyarek Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Jest, ale się strasznie wykrzacza. Używałam 2 lata temu, ale kolejnej zwiesze, na którą pomagało tylko wyjęcie baterii, trochę mnie zeźliło i wróciłam na stocka. Nie dam czegoś takiego mojej mamie
fredek Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 2 godziny temu, magyarek napisał: O, @fredek, dobrze, że tu jesteś, bo ja mam podobne pytanie, to już nie będę dublować tematu. Właśnie nabyłam MiBanda w prezencie dla mojej mamy; wgrałam jej CM 12 (Lolipop) na SGS 3Mini, zainstalowałam MiFit z Twojego linka - i albo ja już całkiem źle widzę, albo tam w ogóle nie ma opcji powiadomień dla SMS. Jest "Powiadomienia aplikacji" i "Połączenia przychodzące" i nic więcej. Zgadza się, też to zauważyłem, zerknij : Co do: 2 godziny temu, magyarek napisał: To jest jakiś błąd aplikacji czy ja znów czegoś nie umiem znaleźć? Raczej ograniczenie lub błąd aplikacji. Ja korzystam nawet na miui z Mi Band Tools bardzo fajna aplikacja, wszystko mi działa
magyarek Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 2 godziny temu, fredek napisał: Ja korzystam nawet na miui z Mi Band Tools bardzo fajna aplikacja, wszystko mi działa Ja u siebie też, ale u mamy na CM chciałam najpierw sprawdzić, czy MiBand w ogóle działa, zanim wydam te 8 PLN Czyli trzeba będzie Dzięki.
fredek Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 54 minuty temu, magyarek napisał: Czyli trzeba będzie Dzięki. Tam jest jakiś czas, że możesz zwrócić apkę jak nie działa właściwie i oddają kasę... zdaje się min. to 1h ale ile jest w przypadku tej apki to nie wiem, ja ją dawno temu kupowałem.
magyarek Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Hm. Mama właśnie zameldowała, że przy SMSach też wibruje... Lekko zgłupiałam, ale potem sobie przypomniałam, że przecież wgrałam jej na próbę Notify&Fitness... W sumie jak się nie będzie upierać przy własnych wzorach i kolorkach, to może się te 8 zyla przyoszczędzi... Ale swoją drogą głupi ten brak SMS w MiFit. Trzeba kombinować...
Winiu89 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 W miui jest bez kombinacji Wysłane z mojego Mi-4c
magyarek Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 No że w Miui jest, to ja wiem, pisałam o wersji na CM...
Rekomendowane odpowiedzi