Marcin.M Opublikowano 18 Marca 2016 Opublikowano 18 Marca 2016 Jak wyłączyć to dziadostwo. Włączyłem przez przypadek i teraz nie mogę się pozbyć XRN2 by Tapatalk
0 wyzwolenia Opublikowano 19 Marca 2016 Opublikowano 19 Marca 2016 Nie jestem pewny ale wygląda na wyłączone
0 magyarek Opublikowano 19 Marca 2016 Opublikowano 19 Marca 2016 Jest wyłączone. Jakbyś mu zaznaczył te "domestic" i "international", to by ci nie pozwoliło wykonać żadnego połączenia przez sim, a tak to nie powinno głowy zawracać. Swoją drogą, oni proponują 50 minut połączeń za niecałe 2 plny...
0 wyzwolenia Opublikowano 19 Marca 2016 Opublikowano 19 Marca 2016 Jak próbowałem kupić to uważało proces jak to w ogóle działa? Dzwoni się na normalne numery ?
0 magyarek Opublikowano 19 Marca 2016 Opublikowano 19 Marca 2016 Uważało proces za co? Mógłbyś jakoś po polsku...? Jeśli to klasyczny voip, to dzwoni się na normalne numery przez sieć.
0 wyzwolenia Opublikowano 19 Marca 2016 Opublikowano 19 Marca 2016 Uwalalo miało być, korekta zrobiła inaczej Czyli dzwoni się przez Wi-Fi Skąd apka wie jak ma rozliczyć Jako Domestic czy international skoro wifi?
0 magyarek Opublikowano 19 Marca 2016 Opublikowano 19 Marca 2016 Przez WiFi albo przez dane. A rozlicza pewnie wg jakichś swoich taryf, założę się, że domestic to są numery chińskie, a international - cała reszta Viber ma np. różne stawki do różnych krajów, chociaż dzwonisz z jednej i tej samej sieci, przy czym jest mu ganz egal, SKĄD wykonujesz połączenie. Czyli np. połączenie na nr polski komórkowy kosztuje jakieś tam 14 gr., na stacjonarny 10 gr., i nie ma znaczenia, czy łączysz się z siecią w Polsce, czy na Filipinach...
0 wyzwolenia Opublikowano 19 Marca 2016 Opublikowano 19 Marca 2016 Też pomyślałem że krajowe to właśnie do chin hihi A jeśli tak jest to tylko 6 minut dostaniesz za 2 zł A tego vibera kredyty to gdzie najlepiej, najtaniej kupić?
0 magyarek Opublikowano 19 Marca 2016 Opublikowano 19 Marca 2016 9 minut temu, wyzwolenia napisał: A tego vibera kredyty to gdzie najlepiej, najtaniej kupić? Z Vibera Instalujesz Vibera i masz w opcjach możliwość doładowania konta. Szczerze mówiąc, uratował mi kieszeń w ostatnie ferie - 2 tygodnie za granicą, w 5 strefie roamingowej, stale w kontakcie ze wszystkimi, bez stresu, i ZERO dodatkowych opłat w rachunku No ok, wcześniej trzeba było wydać te 40 plnów na kredyty, ale i tak się opłaciło
0 wyzwolenia Opublikowano 19 Marca 2016 Opublikowano 19 Marca 2016 Ja używam voip i sip discount Jest imho jeszcze taniej,a przez 120 za darmo na lokalne
0 JaroS Opublikowano 19 Marca 2016 Opublikowano 19 Marca 2016 Ktoś już ma pomysł jak to usunąć wogole z telefonu? 1
0 JaroS Opublikowano 19 Marca 2016 Opublikowano 19 Marca 2016 W sumie przeszkadza mi tylko dlatego że w polskim interfejsie mam anglojezyczne wstawki i aplikacje której nie będę używał, ale da się żyć xd choć może ktoś znajdzie sposób na wyłączenie tego procesu ja jak narazie próbuje wszystkiego ale bez skutku :/ 1
0 kulig007 Opublikowano 19 Marca 2016 Opublikowano 19 Marca 2016 Ja na szczęście tego nie aktywowałem. A próbowałeś może czyszczenie danych aplikacji kontakty i wszystko co z nimi powiązane? MI4W+MiBand+sMIUI5.11.5+Tapatalk+SwiftKey+FastFingers
0 Acid Opublikowano 20 Marca 2016 Opublikowano 20 Marca 2016 Zostawcie to. Sami tego nie usunięcie. Wysłano z Mi4c
0 JaroS Opublikowano 20 Marca 2016 Opublikowano 20 Marca 2016 (edytowane) 14 godzin temu, Acid napisał: Zostawcie to. Sami tego nie usunięcie. Wysłano z Mi4c Może kiedyś znajdziesz/znajdziecie na to sposób, żeby chociaż to ukryć. BBo wątpię żeby przydało to się w naszym kraju. 23 godziny temu, kulig007 napisał: Ja na szczęście tego nie aktywowałem. A próbowałeś może czyszczenie danych aplikacji kontakty i wszystko co z nimi powiązane? MI4W+MiBand+sMIUI5.11.5+Tapatalk+SwiftKey+FastFingers Tak ale niestety nie pomogło :/ Fullwipe nawet i po połączeniu się z siecią to wraca, też tego nie aktywowałem Edytowane 20 Marca 2016 przez JaroS 1
0 kulig007 Opublikowano 20 Marca 2016 Opublikowano 20 Marca 2016 To w jakich sytuacjach się to pojawia? Bo skoro nie aktywowałeś, a mimo to dokucza? Ja miałem tylko jeden komunikat przy pierwszym połączeniu (od momentu włączenia tego przez Xiaomi), anulowałem i do tej pory nic się pokazuje. MI4W+MiBand+sMIUI5.11.5+Tapatalk+SwiftKey+FastFingers
0 Acid Opublikowano 21 Marca 2016 Opublikowano 21 Marca 2016 Zostawcie i tyle. To nic nie robi. Wysłano z Mi4c
0 JaroS Opublikowano 21 Marca 2016 Opublikowano 21 Marca 2016 (edytowane) 21 godzin temu, kulig007 napisał: To w jakich sytuacjach się to pojawia? Bo skoro nie aktywowałeś, a mimo to dokucza? Ja miałem tylko jeden komunikat przy pierwszym połączeniu (od momentu włączenia tego przez Xiaomi), anulowałem i do tej pory nic się pokazuje. MI4W+MiBand+sMIUI5.11.5+Tapatalk+SwiftKey+FastFingers Podczas wejścia w dialer i np gdy chce wkleić numer żeby zadzwonić to mam opcje1. Top up package 2.Wklej 3.Ustawienia No i tylko wtedy Ale zgodnie z zaleceniami Acida daje spokój skoro nie wpływa to w negatywny sposób na funkcjonowanie systemu Edytowane 21 Marca 2016 przez JaroS 1
Pytanie
Marcin.M
Jak wyłączyć to dziadostwo. Włączyłem przez przypadek i teraz nie mogę się pozbyć
XRN2 by Tapatalk
18 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi