maJsterR Opublikowano 13 Marca 2016 Opublikowano 13 Marca 2016 (edytowane) Cześć. Mam problem z nowym miui a tak w sumie to 2 romy wstecz. Zaktualizowałem telefon do najnowszego miui z 11 Marca, wszystko ok ale po jakimś czasie używania telefonu zacina się animacja nie reaguje na dotyk itd. Przed aktualizacją problem nie występował. W takim razie powracamy do starego miui 6.2.25. Po ponownym uruchomieniu wywala proces systemowy android.process.acore kod błedu tyczy się tego ze nie może z downgradować bazy danych sqlite z wersji 903 do 902. Czy jest możliwość powrócenia do starego systemu bez wipe? Edytowane 13 Marca 2016 przez maJsterR
Nezumi Opublikowano 13 Marca 2016 Opublikowano 13 Marca 2016 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.
Acid Opublikowano 13 Marca 2016 Opublikowano 13 Marca 2016 Cześć. Mam problem z nowym miui a tak w sumie to 2 romy wstecz. Zaktualizowałem telefon do najnowszego miui z 11 Marca, wszystko ok ale po jakimś czasie używania telefonu zacina się animacja nie reaguje na dotyk itd. Przed aktualizacją problem nie występował. W takim razie powracamy do starego miui 6.2.25. Po ponownym uruchomieniu wywala proces systemowy android.process.acore kod błedu tyczy się tego ze nie może z downgradować bazy danych sqlite z wersji 903 do 902. Czy jest możliwość powrócenia do starego systemu bez wipe? Oczywiście że nie. Sam widzisz jaki jest błąd. Wysłano z Mi4c
maJsterR Opublikowano 13 Marca 2016 Autor Opublikowano 13 Marca 2016 Czyli pozostaje mi czekać aż poprawka wyjdzie? Dzięki i czekam
Rekomendowane odpowiedzi