Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim! (to mój pierwszy post)

Niedawno otrzymałem od xiaomi.com.pl swojego redmi 3 z zainstalowanym xiaomi.eu (MIUI by xiaomi.eu 7.1 (stabilna); 7.1.3.0(LHPCNCK)), niestety początkowo funkcja „jedna dłoń” działała dopiero za n-tym razem, po zrestartowaniu nie działa już w ogóle, poza tym (no może oprócz mipilot) wszystko działa sprawnie. To wina roomu i też tak macie, czy coś jest nie tak z telefonem?

Opublikowano

Ja instalowałem xiaomi.eu sam i u mnie działa. Fakt faktem by ją włączyć trzeba 2/3x przejechać po przyciskach by załapało, ale ogólnie działa bez problemów ;) Spróbuj wgrać sam softa i zobaczysz jak działa.

Opublikowano

Na oryginalnym 7.1.3.0 działa za bez problemu, ale trochę mi zeszło żeby w ogóle to uruchomić.

Ten ruch ze środkowego przycisku na prawy czy lewy musi być po prostu dość szybki i działa za każdym razem.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Tak na przyszłość dla mających ten sam problem... u mnie zadziałało:

Dnia 9.03.2016 o 22:17, SNAFU1234 napisał:

U mnie na RN2 trzeba zrobić tak:  Ustawienia-Urządzenie-Ułatwienia Dostępu -  Gesty Powiększania trzeba WYŁĄCZYĆ !!!

:-D:-D:-D

Dzięki

Opublikowano
Dnia 11.03.2016 o 14:18, mm napisał:

poza tym (no może oprócz mipilot) wszystko działa sprawnie

Patrzyłeś tutaj?

Opublikowano
18 godzin temu, hUBI napisał:

Patrzyłeś tutaj?

Dzięki, ale wczoraj wieczorem dostałem sms'a z pozwoleniem na odblokowanie bootloadera więc teraz i tak będę wgrywał wszystko od nowa.

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...