magyarek Opublikowano 10 Marca 2016 Opublikowano 10 Marca 2016 Zarejestrowałam się u nich (przy wejściu z pracy wyskoczyło mi takie okienko o newsletterze, to się zgodziłam) i piszą, że na dzień dobry dali mi kupon zniżkowy o wartości 50$. Ktoś z was dostał coś takiego? Wg nich kuponu można użyć przy każdych zakupach wartych więcej niż te pięć dych, tak się zastanawiam, czy jak zamówię coś za, powiedzmy, 51 dolców, to w efekcie będę musiała zapłacić jednego? Ktoś się z tym spotkał już?
Doriath Opublikowano 10 Marca 2016 Opublikowano 10 Marca 2016 Zapewne dotyczy wyłącznie produktów nieprzecenionych, a takich tam bardzo mało : )
PurpleHaze Opublikowano 10 Marca 2016 Opublikowano 10 Marca 2016 (edytowane) 1 godzinę temu, magyarek napisał: Zarejestrowałam się u nich (przy wejściu z pracy wyskoczyło mi takie okienko o newsletterze, to się zgodziłam) i piszą, że na dzień dobry dali mi kupon zniżkowy o wartości 50$. Ktoś z was dostał coś takiego? Wg nich kuponu można użyć przy każdych zakupach wartych więcej niż te pięć dych, tak się zastanawiam, czy jak zamówię coś za, powiedzmy, 51 dolców, to w efekcie będę musiała zapłacić jednego? Ktoś się z tym spotkał już? O ile mnie pamiec nie myli to nie jest kupon na 50$ znizki. A 10 kuponow po 5$ znizki z obostrzeniami. Czyli ograniczone uzycie w przypadku zakupow za okreslona kwote, okreslone przedmioty itd... Przykro mi ale to jest sklep ktory chce zarobic, jak wyobrazasz sobie ich zarobek jesli moglabys obnizyc cene produktu o 99%? Edytowane 10 Marca 2016 przez PurpleHaze
magyarek Opublikowano 10 Marca 2016 Autor Opublikowano 10 Marca 2016 No właśnie nie wiem, też mi się to wydawało durne, dlatego pytam, jak to działa Ceny i tak mają niskie i zniżkowe, i jeszcze ta darmowa wysyłka...
magyarek Opublikowano 16 Marca 2016 Autor Opublikowano 16 Marca 2016 To jeszcze jedno pytanie a propos. Oni tam piszą, żeby im podać adres do wysyłki in English. Znaczy się co, 1 Kolejowa Street, Warsaw? Czy po prostu chodzi im o wpisanie tego angielskim (= łacińskim) alfabetem? Jak kupowaliście?
SaLi Opublikowano 16 Marca 2016 Opublikowano 16 Marca 2016 Ja jak zamawiałem to wpisywałem adres normalnie tylko bez PL liter, czyli zamiast np. Łukasz - Lukasz, Gdańsk - Gdansk. Wszystko doszło bez problemów.
geekboy68k Opublikowano 17 Marca 2016 Opublikowano 17 Marca 2016 Dnia 10.03.2016o18:19, magyarek napisał: Zarejestrowałam się u nich (przy wejściu z pracy wyskoczyło mi takie okienko o newsletterze, to się zgodziłam) i piszą, że na dzień dobry dali mi kupon zniżkowy o wartości 50$. Ktoś z was dostał coś takiego? Wg nich kuponu można użyć przy każdych zakupach wartych więcej niż te pięć dych, tak się zastanawiam, czy jak zamówię coś za, powiedzmy, 51 dolców, to w efekcie będę musiała zapłacić jednego? Ktoś się z tym spotkał już? I tak, i nie. Jak wcześniej wspomniano, to jest 10 kuponów po 5 USD. Promocja wyliczana jest od ceny detalicznej BEZ obniżek. Jak wcześniej zauważono, prawie każdy produkt w GearBest jest "teoretycznie" przeceniony - w efekcie ten kupon na 5 USD utnie Ci góra kilkadziesiąt centów, a często cena z kodem promocyjnym po przeliczeniu jest wyższa niż bez niego
magyarek Opublikowano 17 Marca 2016 Autor Opublikowano 17 Marca 2016 No dobra, już załapałam, zresztą i tak wyszło mi poniżej 50$, a to jest próg uznania kuponu BTW, zamówienie złożone dziś o 1.30 (w nocy), o 9ej rano dostałam maila, że wysłali. Myślałam, że samo kompletowanie zamówienia to będą te 3-5 dni...
Rekomendowane odpowiedzi