Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zarejestrowałam się u nich (przy wejściu z pracy wyskoczyło mi takie okienko o newsletterze, to się zgodziłam) i piszą, że na dzień dobry dali mi kupon zniżkowy o wartości 50$. Ktoś z was dostał coś takiego? Wg nich kuponu można użyć przy każdych zakupach wartych więcej niż te pięć dych, tak się zastanawiam, czy jak zamówię coś za, powiedzmy, 51 dolców, to w efekcie będę musiała zapłacić jednego? 

Ktoś się z tym spotkał już? 

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, magyarek napisał:

Zarejestrowałam się u nich (przy wejściu z pracy wyskoczyło mi takie okienko o newsletterze, to się zgodziłam) i piszą, że na dzień dobry dali mi kupon zniżkowy o wartości 50$. Ktoś z was dostał coś takiego? Wg nich kuponu można użyć przy każdych zakupach wartych więcej niż te pięć dych, tak się zastanawiam, czy jak zamówię coś za, powiedzmy, 51 dolców, to w efekcie będę musiała zapłacić jednego? 

O ile mnie pamiec nie myli to nie jest kupon na 50$ znizki. A 10 kuponow po 5$ znizki z obostrzeniami. Czyli ograniczone uzycie w przypadku zakupow za okreslona kwote, okreslone przedmioty itd...

Przykro mi ale to jest sklep ktory chce zarobic, jak wyobrazasz sobie ich zarobek jesli moglabys obnizyc cene produktu o 99%?

Edytowane przez PurpleHaze
Opublikowano

No właśnie nie wiem, też mi się to wydawało durne, dlatego pytam, jak to działa :)

Ceny i tak mają niskie i zniżkowe, i jeszcze ta darmowa wysyłka... 

Opublikowano

To jeszcze jedno pytanie a propos. Oni tam piszą, żeby im podać adres do wysyłki in English. Znaczy się co, 1 Kolejowa Street, Warsaw? Czy po prostu chodzi im o wpisanie tego angielskim (= łacińskim) alfabetem? ;)

Jak kupowaliście? :)

Opublikowano

Ja jak zamawiałem to wpisywałem adres normalnie tylko bez PL liter, czyli zamiast np. Łukasz - Lukasz, Gdańsk - Gdansk.
Wszystko doszło bez problemów.

Opublikowano
Dnia 10.03.2016o18:19, magyarek napisał:

I tak, i nie.

Jak wcześniej wspomniano, to jest 10 kuponów po 5 USD.

Promocja wyliczana jest od ceny detalicznej BEZ obniżek. Jak wcześniej zauważono, prawie każdy produkt w GearBest jest "teoretycznie" przeceniony - w efekcie ten kupon na 5 USD utnie Ci góra kilkadziesiąt centów, a często cena z kodem promocyjnym po przeliczeniu jest wyższa niż bez niego :)

Opublikowano

No dobra, już załapałam, zresztą i tak wyszło mi poniżej 50$, a to jest próg uznania kuponu ;-)

BTW, zamówienie złożone dziś o 1.30 (w nocy), o 9ej rano dostałam maila, że wysłali. Myślałam, że samo kompletowanie zamówienia to będą te 3-5 dni... 

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...