magyarek Opublikowano 9 Marca 2016 Opublikowano 9 Marca 2016 Słuchajcie, czy to coś: O WŁAŚNIE TO to jest oryginalna rzecz? Niby mi się ostatnio coś w oczy rzuciło o MiBand 2 i niby mówicie, że na Gearbest są oryginalne produkty, ale ktoś coś wie bliżej na ten temat? I czemu to takie tanie jest...?
magyarek Opublikowano 9 Marca 2016 Autor Opublikowano 9 Marca 2016 No dobra, to cena ceną, a coś więcej? Ktoś toto zna? Bo podobno nie ma kolorowych diod i coś tam... Warto to brać?
Eragon Opublikowano 9 Marca 2016 Opublikowano 9 Marca 2016 3 godziny temu, magyarek napisał: No dobra, to cena ceną, a coś więcej? Ktoś toto zna? Bo podobno nie ma kolorowych diod i coś tam... Warto to brać? Nas się pytasz? To Twój zakup, i kupuj stosownie do swoich wymagań. Jako ciekawostka - producent sprzedaje za 11$.
Marcin.M Opublikowano 24 Marca 2016 Opublikowano 24 Marca 2016 tylko na gearbest nazywają to Miband2, a tak naprawde to wersja z białymi diodami i większa baterią, było przed 1S Miband 2 wg plotek ma mieć wyświetlacz (zaczytane nie pamiętam źródła) 1
baku1991 Opublikowano 25 Marca 2016 Opublikowano 25 Marca 2016 Acid o tym informował, aplikacja ma już funkcje ku temu. 1
homman Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Mi band 1.0 ma kolorowe diody Mi band 1S ma białe diody i pulsoksymetr oraz ciut większa bateria. Mi band 2.0 ma białe diody i większą baterię nie ma pulsoksymetru. Wersja trochę bez sensu bo całym urokiem były kolorowe diody. I o tej wersji mówimy Mi band 2 ma wyświetlacz i przycisk. Jeszcze niedostępny.
Rekomendowane odpowiedzi