Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Problemem jest zrywanie połączenia Gps przy korzystaniu z nawigacjii map Google (z innej nie korzystam), ledwo co złapie fix'a to odrazu wywala i tak w kółko. Jest na to jakaś rada? /MIUI 7.3 od MIUIPolska, 6.3.3 rozwojowa, robione wipe...

Opublikowano

6.3.3? Brawo, znowu skopali GPS'a ... Jedynie co, to powrót do poprzednich wersji i test jak działa.. Osobiście nie pomogę, bo na MIUI nie siedzę, a ostatnia wersja gdzie GPS działał wzorowo to 5.10.29 ;) 

Opublikowano
3 godziny temu, galakty napisał:

6.3.3? Brawo, znowu skopali GPS'a ... Jedynie co, to powrót do poprzednich wersji i test jak działa.. Osobiście nie pomogę, bo na MIUI nie siedzę, a ostatnia wersja gdzie GPS działał wzorowo to 5.10.29 ;) 

Przesadzasz z tym skopaniem. Zmieniam MIUI sukcesywnie wraz z dostępnością i musze pochwalic ostatnie wydania, tzn. 6.2.28 i 6.3.3 - na obu GPS u mnie śmiga bez zająknięcia, używam HereMaps i AutoMapa na przemiennie. Może nie mam tak że jeżdżę cały dzień z włączoną mapą, ale sukcesywnie włączana w miarę potrzeb i nie widzę na ekranie żeby sie rozłączał z modułem GPS czyli gubił zasięg. Dodatkowo zauważyłem że mi dłużej na jednym ładowaniu chodzi od instalacji MIUI 6.3.3

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...