Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Potrzebuje pomocy!

Po wyciągnięciu telefonu z kieszeni, widze czarny ekran i logo MI - czekam aż się załaduje do tapety - nic z tego. Pojawia się logo MI na pare sekund, po czym znika i znów się pojawia. Wyjąłem baterie, wkładam z powrotem i nie zdążyłem nawet wcisnąć przycisku włączenia i pojawiło się logo MI, później zgasło, znowu się pojawiło.. coś w stylu bootloopa. Po wejściu do Recovery/Fastboot, odpowiedni ekran pojawia się tylko na chwile, następnie gaśnie i znów pojawia się logo MI, itd. Po podłączeniu telefonu do ładowarki bez baterii, dzieje się to samo...

Może ktoś coś doradzić ? 

Proszę o odpowiedzi, co można zrobić z tym :( (sprzęt nawalił czy oprogramowanie) ?

Opublikowano

Dzisiaj wieczorem spróbuje go rozkręcić. Stukałem po kilkanaście razy, nie daje to efektu. Oczywiście do recovery czy tam fastboot uzyskuje dostęp tylko przez przytrzymanie klawisza VOL + albo VOL - więc tak jak mówisz @ZduneX25 wygląda na to jakby przycisk był cały czas wciśnięty. Tylko że wcześniej mi nie upadł.

Opublikowano

Rozebrałem telefon, zdjąłem gumową otoczke z przycisku, troche go poprzyciskałem i złożyłem telefon z powrotem. Normalnie się włączył i działał ok. Później trochę z niego korzystałem (przycisk POWER działał ok) i znów zaczął się włączać/wyłączać. 

Wina więc leży po stronie przycisku, ale czy jest w ogóle jakaś możliwość żeby coś z nim zrobić ? (przyciski są wlutowane do płyty głównej, a nie na oddzielnej płytce, więc wymiana w domowym zaciszu raczej nie wchodzi w gre)

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...