Arturro Opublikowano 4 Marca 2016 Opublikowano 4 Marca 2016 Witam Podczas próby zrootowania (Android 5.1 Lollipop zoptymalizowany przez MIUI v7) przez King Root wszystko odbywało się ok. Telefon został zrootowany, lecz podczas próby zastąpieni Kingroota przez Supersu nastąpił restart i tel zawiesił się na logo MIUI. Proszę o pomoc.
Milo Opublikowano 5 Marca 2016 Opublikowano 5 Marca 2016 Cześć Podpina się pod temat, mam dokładnie ten sam problem + jeszce nie mogę uruchomić fastboot poprzez power+ volume (-). Po podłączeniu do ładowarki telefon, wibruje przez 2sekundy ekran się rozjaśnia a potem gaśnie i tak bez przerwy: Proszę o pomoc.
d3tr0 Opublikowano 5 Marca 2016 Opublikowano 5 Marca 2016 Kolejna osoba z przyciskiem do papieru Smutne ale chyba uśmierciłeś telefon. Ale nie jesteś sam, było już kilku przed tobą co wgrywali roota na roota. Jeśli nie wchodzi fastboot to już nic z nim nie zrobisz, odeślij do chińczyka.
galakty Opublikowano 5 Marca 2016 Opublikowano 5 Marca 2016 Spróbuj Power + Volume (+) - to recovery. A nóż się uda.
Arturro Opublikowano 6 Marca 2016 Autor Opublikowano 6 Marca 2016 (edytowane) Mi się udało przywrócić go do życia. Życzę powodzenia Milo. Edytowane 6 Marca 2016 przez Arturro Błąd
Milo Opublikowano 6 Marca 2016 Opublikowano 6 Marca 2016 Dzięki za odpowiedź, bede działał. Arturro a jakim sposobem udalo Ci się go ożywic?
d3tr0 Opublikowano 6 Marca 2016 Opublikowano 6 Marca 2016 "WARUNKIEM skorzystania z MiFlash jest telefon z możliwością przejścia do trybu fastboot."
Arturro Opublikowano 6 Marca 2016 Autor Opublikowano 6 Marca 2016 Poprzez fasboot właśnie uratowałem tel. Dzięki autorowi touturiala.
Milo Opublikowano 6 Marca 2016 Opublikowano 6 Marca 2016 (edytowane) Wieli przełom udało się ożywić note 2 :)) Wieki dzięki dla autora tutorialu Edytowane 7 Marca 2016 przez Milo
Rekomendowane odpowiedzi