Symik Opublikowano 3 Marca 2016 Opublikowano 3 Marca 2016 Walczę od 3 godzin. Pierwszy smartfon. Jak instalować apki spoza sklepu. Interfejs angielsko-chiński - Redmi 3? Pozdrawiam
0 superbart Opublikowano 3 Marca 2016 Opublikowano 3 Marca 2016 Najlepiej pobrać instalator google i potem zainstalować sobie potrzebne usługi. Jak zainstalujesz google play to już pójdzie z górki.
0 Symik Opublikowano 3 Marca 2016 Autor Opublikowano 3 Marca 2016 Co dokładnie muszę pierwsze zainstalować? Sorry, z windowsami mi idzie o niebo lepiej
0 superbart Opublikowano 4 Marca 2016 Opublikowano 4 Marca 2016 (edytowane) Jeżeli angielski Ci niestraszny to tutaj masz tutorial: http://en.miui.com/thread-3998-1-1.html . Oczywiście Google installer możesz ściągnąć z jakiejkolwiek innej strony. Jak zrobisz to przez tę chińską przeglądarkę w telefonie to nie będziesz musiał przerzucać z kompa do telefonu. Jak już uda Ci się zainstalować Google Play to zrestartuj telefon. Edytowane 4 Marca 2016 przez superbart
0 Symik Opublikowano 5 Marca 2016 Autor Opublikowano 5 Marca 2016 Nie widzi mi nigdzie google installera
0 Echinos Opublikowano 5 Marca 2016 Opublikowano 5 Marca 2016 Ja na swoim Redmi 3 (oryginalny rom 7.1.3.0) użyłem tego instalatora Gapps http://myandroidous.blogspot.my/2016/01/google-play-store-for-redmi-note-3pro.html
0 Symik Opublikowano 5 Marca 2016 Autor Opublikowano 5 Marca 2016 A możesz mnie pokierować krok po kroku? To mój pierwszy smartfon z Androidem i delikatnie powiedziawszy to massssakra :). Niby twierdzi że zainstalował to i owo a tego nie widać. Brrrrrrr ....
0 Echinos Opublikowano 5 Marca 2016 Opublikowano 5 Marca 2016 Instalujesz "Google Installer_2.0.apk", uruchamiasz, klikasz ten duży niebieski okrąg i po kolei instalujesz 4 pobrane aplikacje. Po pomyślnej akcji odinstalowujesz appkę Google Installer.
0 Symik Opublikowano 5 Marca 2016 Autor Opublikowano 5 Marca 2016 Dzięki. Ściągnąłem Installera na kompa ma 3 pliki .apk. Rozumiem że mam wszystkie wrzucić do telefonu. Do którego folderu?
0 xylaxos Opublikowano 6 Marca 2016 Opublikowano 6 Marca 2016 (edytowane) Tutaj masz ta wersje.Ona zawiera jeden plik instalacyjny apk i po zainstalowaniu dopiero instaluje pozostales serwisy.Nalezy odinstalowac jesli sa dwa serwisy google play store i google play services bo inaczej wywali blad instalacjihttp://en.miui.com/thread-233426-1-1.html Po tym bedzie do aktualizacji google play services po restarcie Edytowane 6 Marca 2016 przez xylaxos
0 Symik Opublikowano 6 Marca 2016 Autor Opublikowano 6 Marca 2016 Wielki dzięki wszystkim za pomoc !!! Czy można bezpiecznie wywalić wszystkie apki z chińskimi znaczkami? Jeśli nie, to co MUSI zostać? Pozdrawiam I czy można wywalić chińską przeglądarkę? Co na jej miejsce polecacie?
0 Symik Opublikowano 6 Marca 2016 Autor Opublikowano 6 Marca 2016 Jak otwieram ostatni link na telefonie, to nie mam tam downloadu
0 Morvi Opublikowano 6 Marca 2016 Opublikowano 6 Marca 2016 1. A jesteś zarejestrowany na en.miui.com? 2. A napisałeś coś w temacie, np. THX? Spełnij dwa powyższe punkty a dane Ci będzie zassać...
0 Symik Opublikowano 6 Marca 2016 Autor Opublikowano 6 Marca 2016 Dzięki, już działam Jestem tam (zalogowany) ,a jak tam znaleźć temat?
0 Symik Opublikowano 7 Marca 2016 Autor Opublikowano 7 Marca 2016 Wielki dzięki wszystkim za pomoc !!! Czy można bezpiecznie wywalić wszystkie apki z chińskimi znaczkami? Jeśli nie, to co MUSI zostać? Pozdrawiam I czy można wywalić chińską przeglądarkę? Co na jej miejsce polecacie?
Pytanie
Symik
Walczę od 3 godzin. Pierwszy smartfon. Jak instalować apki spoza sklepu. Interfejs angielsko-chiński - Redmi 3?
Pozdrawiam
19 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi