krzyzu Opublikowano 2 Marca 2016 Opublikowano 2 Marca 2016 (edytowane) Modyfikacja na wyśrodkowany zegar znajdujący się na górnej belce. Podczas szperania za różnymi romami natknąłem się na smiui, a tam modyfikacja na wyśrodkowanie zegarka ( tego mi brakowało w miui ) Link do modyfikacji: Center Clock Mod Wybieramy nasze urządzenie ( Hermes ) i ściągamy modyfikację pod odpowiednią wersje miui. Instalacja: Pobrany plik wrzucamy na pamięć telefonu/karty SD Wchodzimy w TWRP Robimy backup na wypadek gdyby coś poszło nie tak. Instalujemy modyfikację Rebot. U mnie wygląda to tak: Wszystko robisz na własną odpowiedzialność Edytowane 2 Marca 2016 przez krzyzu 1
fyme Opublikowano 2 Marca 2016 Opublikowano 2 Marca 2016 He he drobna modyfikacja i na oppo też pasuje Wysłane z mojego Find 5 przy użyciu Tapatalka 1
krzyzu Opublikowano 2 Marca 2016 Autor Opublikowano 2 Marca 2016 Jak to mówią, mała rzecz a cieszy 😛 Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
gwalberg Opublikowano 2 Marca 2016 Opublikowano 2 Marca 2016 U mnie xposed i moduł Plak. Wyśrodkowany zegar, dodana data i usuniecie nazw pod ikonami. Na slim miui nie działa.
kulig007 Opublikowano 2 Marca 2016 Opublikowano 2 Marca 2016 @gwalberg z ciekawości... Moduł Plak jest na bieżąco rozwijany przez autora? Pamiętam jego początki z v5, na Mi2s i zapowiadało się ciekawie... MI4W+MiBand+sMIUI5.11.5+Tapatalk+SwiftKey+FastFingers
gwalberg Opublikowano 2 Marca 2016 Opublikowano 2 Marca 2016 15 minut temu, kulig007 napisał: @gwalberg z ciekawości... Moduł Plak jest na bieżąco rozwijany przez autora? Pamiętam jego początki z v5, na Mi2s i zapowiadało się ciekawie... MI4W+MiBand+sMIUI5.11.5+Tapatalk+SwiftKey+FastFingers Ostatnia aktualizacja 09.04.2015 denerwująca reklama donation po zamknięciu apk, dobrze że tylko po zamknięciu. Ustawiłem i zapomniałem o tej apk, potrzebna była mi tylko do tych rzeczy co napisałem wyżej.
kulig007 Opublikowano 2 Marca 2016 Opublikowano 2 Marca 2016 Czyli projekt upadł. A denerwującą reklamę też pamiętam. MI4W+MiBand+sMIUI5.11.5+Tapatalk+SwiftKey+FastFingers
Tygrys Opublikowano 3 Marca 2016 Opublikowano 3 Marca 2016 Panowie to wszystko macie w Flat Style Bar Indicators + dużo więcej funkcji. Jak np dokładne pozycjonowanie, dodanie i zmiana ikon, kolory, wielkość, grubość czcionki itd... Moduł wymaga xposed oczywiście.
Addamas Opublikowano 3 Marca 2016 Opublikowano 3 Marca 2016 No to powodzenia w instalacji dev i Xposed. Center Clock Sebsch'a śmiga na każdej wersji (trzeba dobrać odpowiednią paczkę) Xiaomi Mi2S with sMIUI
Tygrys Opublikowano 3 Marca 2016 Opublikowano 3 Marca 2016 (edytowane) Nie każdy jednak używa MIUI i dla nie których ta aplikacja okaże się bardzo przydatna. Podobnie jak ta która działa bez xposed. No to wyszło masełko maślane. Edytowane 3 Marca 2016 przez Tygrys 1
gwalberg Opublikowano 3 Marca 2016 Opublikowano 3 Marca 2016 6 godzin temu, Addamas napisał: No to powodzenia w instalacji dev i Xposed. Center Clock Sebsch'a śmiga na każdej wersji (trzeba dobrać odpowiednią paczkę) Xiaomi Mi2S with sMIUI Mam miui dev i xposed, działa bez problemu, działa na każdym najnowszym dev jak i stable. Nie działają tylko wszystkie moduły. 6 godzin temu, Tygrys napisał: Panowie to wszystko macie w Flat Style Bar Indicators + dużo więcej funkcji. Jak np dokładne pozycjonowanie, dodanie i zmiana ikon, kolory, wielkość, grubość czcionki itd... Moduł wymaga xposed oczywiście. NIe działa na miui ten moduł, a szkoda, używam Plak, można podstawowe rzeczy zrobić. 6 godzin temu, Tygrys napisał: Panowie to wszystko macie w Flat Style Bar Indicators + dużo więcej funkcji. Jak np dokładne pozycjonowanie, dodanie i zmiana ikon, kolory, wielkość, grubość czcionki itd... Moduł wymaga xposed oczywiście. NIe działa na miui ten moduł, a szkoda, używam Plak, można podstawowe rzeczy zrobić. 2
fyme Opublikowano 3 Maja 2016 Opublikowano 3 Maja 2016 (edytowane) Hej, ktoś stosował moda na najnowszej wersji romu (6.4.28)? Sebsch1991 chyba coś dłubał przy modzie bo teraz od lewej mam ikonę zasięgu potem wifi i znów ikona zasięgu i średnio to wygląda. Więc pokusiłem się o modyfikację pliku od sebsch1991 i teraz wygląda to tak Jeśli jeszcze komuś tak ja mi nie pasuje domyślny układ od sebsch1991 to zmodyfikowany przeze mnie plik do instalacji z poziomu twrp może pobrać stąd. Edytowane 3 Maja 2016 przez fyme 1
fyme Opublikowano 12 Maja 2016 Opublikowano 12 Maja 2016 Zrobiłem sobie nową wersję moda, tym razem z usuniętym searchbarem dla miui 6.5.5 Jeśli ktoś ma ochotę to proszę bardzo. LINK Instalacja z poziomu TWRP 2
krzyzu Opublikowano 13 Maja 2016 Autor Opublikowano 13 Maja 2016 A to to akurat sobie wrzucę 😀 Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
Foxtrott Opublikowano 14 Maja 2016 Opublikowano 14 Maja 2016 Dnia 12.05.2016 o 22:16, fyme napisał: Zrobiłem sobie nową wersję moda, tym razem z usuniętym searchbarem dla miui 6.5.5 Instalacja z poziomu TWRP 6.5.12 działa bez problemu , dzięki.
krzyzu Opublikowano 21 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2016 Fyme zrobisz pod ósemkę? 😊 Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
fyme Opublikowano 21 Czerwca 2016 Opublikowano 21 Czerwca 2016 Spróbuję. Jak zatrybi i będzie ok to się podzielę Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
fyme Opublikowano 22 Czerwca 2016 Opublikowano 22 Czerwca 2016 Mod działa na miui v8 Na razie z search barem Później podeślę link. Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka 1
krzyzu Opublikowano 22 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2016 Dzięki 😊 Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka Wejdzie na dzisiejszą? Czy raczej wywali pulpit? 😊
fyme Opublikowano 24 Czerwca 2016 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Wywali pulpit i zakończy się pięknym fc, sprawdzone Nowsza wersja w pełni działająca na romie z 23 do pobrania tutaj
krzyzu Opublikowano 24 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2016 Zrobiłem sobie taki piękny fc po przejściu na 8 😀 Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka Jakby ktoś interesowało to na ósemkę smiui dalej wspiera mod na wyprodukowany zegar.
Rekomendowane odpowiedzi