krzyzu Posted March 2, 2016 Share Posted March 2, 2016 (edited) Modyfikacja na wyśrodkowany zegar znajdujący się na górnej belce. Podczas szperania za różnymi romami natknąłem się na smiui, a tam modyfikacja na wyśrodkowanie zegarka ( tego mi brakowało w miui ) Link do modyfikacji: Center Clock Mod Wybieramy nasze urządzenie ( Hermes ) i ściągamy modyfikację pod odpowiednią wersje miui. Instalacja: Pobrany plik wrzucamy na pamięć telefonu/karty SD Wchodzimy w TWRP Robimy backup na wypadek gdyby coś poszło nie tak. Instalujemy modyfikację Rebot. U mnie wygląda to tak: Wszystko robisz na własną odpowiedzialność Edited March 2, 2016 by krzyzu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fyme Posted March 2, 2016 Share Posted March 2, 2016 He he drobna modyfikacja i na oppo też pasuje Wysłane z mojego Find 5 przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzyzu Posted March 2, 2016 Author Share Posted March 2, 2016 Jak to mówią, mała rzecz a cieszy 😛 Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
gwalberg Posted March 2, 2016 Share Posted March 2, 2016 U mnie xposed i moduł Plak. Wyśrodkowany zegar, dodana data i usuniecie nazw pod ikonami. Na slim miui nie działa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kulig007 Posted March 2, 2016 Share Posted March 2, 2016 @gwalberg z ciekawości... Moduł Plak jest na bieżąco rozwijany przez autora? Pamiętam jego początki z v5, na Mi2s i zapowiadało się ciekawie... MI4W+MiBand+sMIUI5.11.5+Tapatalk+SwiftKey+FastFingers Link to comment Share on other sites More sharing options...
gwalberg Posted March 2, 2016 Share Posted March 2, 2016 15 minut temu, kulig007 napisał: @gwalberg z ciekawości... Moduł Plak jest na bieżąco rozwijany przez autora? Pamiętam jego początki z v5, na Mi2s i zapowiadało się ciekawie... MI4W+MiBand+sMIUI5.11.5+Tapatalk+SwiftKey+FastFingers Ostatnia aktualizacja 09.04.2015 denerwująca reklama donation po zamknięciu apk, dobrze że tylko po zamknięciu. Ustawiłem i zapomniałem o tej apk, potrzebna była mi tylko do tych rzeczy co napisałem wyżej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kulig007 Posted March 2, 2016 Share Posted March 2, 2016 Czyli projekt upadł. A denerwującą reklamę też pamiętam. MI4W+MiBand+sMIUI5.11.5+Tapatalk+SwiftKey+FastFingers Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tygrys Posted March 3, 2016 Share Posted March 3, 2016 Panowie to wszystko macie w Flat Style Bar Indicators + dużo więcej funkcji. Jak np dokładne pozycjonowanie, dodanie i zmiana ikon, kolory, wielkość, grubość czcionki itd... Moduł wymaga xposed oczywiście. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Addamas Posted March 3, 2016 Share Posted March 3, 2016 No to powodzenia w instalacji dev i Xposed. Center Clock Sebsch'a śmiga na każdej wersji (trzeba dobrać odpowiednią paczkę) Xiaomi Mi2S with sMIUI Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tygrys Posted March 3, 2016 Share Posted March 3, 2016 (edited) Nie każdy jednak używa MIUI i dla nie których ta aplikacja okaże się bardzo przydatna. Podobnie jak ta która działa bez xposed. No to wyszło masełko maślane. Edited March 3, 2016 by Tygrys 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gwalberg Posted March 3, 2016 Share Posted March 3, 2016 6 godzin temu, Addamas napisał: No to powodzenia w instalacji dev i Xposed. Center Clock Sebsch'a śmiga na każdej wersji (trzeba dobrać odpowiednią paczkę) Xiaomi Mi2S with sMIUI Mam miui dev i xposed, działa bez problemu, działa na każdym najnowszym dev jak i stable. Nie działają tylko wszystkie moduły. 6 godzin temu, Tygrys napisał: Panowie to wszystko macie w Flat Style Bar Indicators + dużo więcej funkcji. Jak np dokładne pozycjonowanie, dodanie i zmiana ikon, kolory, wielkość, grubość czcionki itd... Moduł wymaga xposed oczywiście. NIe działa na miui ten moduł, a szkoda, używam Plak, można podstawowe rzeczy zrobić. 6 godzin temu, Tygrys napisał: Panowie to wszystko macie w Flat Style Bar Indicators + dużo więcej funkcji. Jak np dokładne pozycjonowanie, dodanie i zmiana ikon, kolory, wielkość, grubość czcionki itd... Moduł wymaga xposed oczywiście. NIe działa na miui ten moduł, a szkoda, używam Plak, można podstawowe rzeczy zrobić. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fyme Posted May 3, 2016 Share Posted May 3, 2016 (edited) Hej, ktoś stosował moda na najnowszej wersji romu (6.4.28)? Sebsch1991 chyba coś dłubał przy modzie bo teraz od lewej mam ikonę zasięgu potem wifi i znów ikona zasięgu i średnio to wygląda. Więc pokusiłem się o modyfikację pliku od sebsch1991 i teraz wygląda to tak Jeśli jeszcze komuś tak ja mi nie pasuje domyślny układ od sebsch1991 to zmodyfikowany przeze mnie plik do instalacji z poziomu twrp może pobrać stąd. Edited May 3, 2016 by fyme 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fyme Posted May 12, 2016 Share Posted May 12, 2016 Zrobiłem sobie nową wersję moda, tym razem z usuniętym searchbarem dla miui 6.5.5 Jeśli ktoś ma ochotę to proszę bardzo. LINK Instalacja z poziomu TWRP 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzyzu Posted May 13, 2016 Author Share Posted May 13, 2016 A to to akurat sobie wrzucę 😀 Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foxtrott Posted May 14, 2016 Share Posted May 14, 2016 Dnia 12.05.2016 o 22:16, fyme napisał: Zrobiłem sobie nową wersję moda, tym razem z usuniętym searchbarem dla miui 6.5.5 Instalacja z poziomu TWRP 6.5.12 działa bez problemu , dzięki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzyzu Posted June 21, 2016 Author Share Posted June 21, 2016 Fyme zrobisz pod ósemkę? 😊 Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
fyme Posted June 21, 2016 Share Posted June 21, 2016 Spróbuję. Jak zatrybi i będzie ok to się podzielę Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
fyme Posted June 22, 2016 Share Posted June 22, 2016 Mod działa na miui v8 Na razie z search barem Później podeślę link. Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fyme Posted June 22, 2016 Share Posted June 22, 2016 Obiecany link do moda. KLIK 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzyzu Posted June 22, 2016 Author Share Posted June 22, 2016 Dzięki 😊 Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka Wejdzie na dzisiejszą? Czy raczej wywali pulpit? 😊 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fyme Posted June 24, 2016 Share Posted June 24, 2016 Wywali pulpit i zakończy się pięknym fc, sprawdzone Nowsza wersja w pełni działająca na romie z 23 do pobrania tutaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzyzu Posted June 24, 2016 Author Share Posted June 24, 2016 Zrobiłem sobie taki piękny fc po przejściu na 8 😀 Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka Jakby ktoś interesowało to na ósemkę smiui dalej wspiera mod na wyprodukowany zegar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts