AgaMink Opublikowano 2 Marca 2016 Opublikowano 2 Marca 2016 Cześć. Jestem posiadaczką etui nillkin frosted. Byłam z niego zadowolona do dzisiaj... Na moje nieszczęście kupiłam białe etui i po 3 tyg użytkowania wygląda paskudnie. Dlatego chciałam go dziś doprowadzić do porzadku. Jednak mam trudności z jego ściągnięciem. Wyciągam telefon z baterią a tzw. Plecy zostają w etui...może ktoś zna jakiś sposób jak się tego etui pozbyć bez szwanku dla telefonu?
Bisztov Opublikowano 5 Marca 2016 Opublikowano 5 Marca 2016 Tez mam te etui i jest to wkurzające. Musisz lekko podważyć paznokciem i wtedy zejdzie. Nie masz się co obawiać Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
gwalberg Opublikowano 5 Marca 2016 Opublikowano 5 Marca 2016 To etui było świetne na Redmi 1 Teraz nie wiedząc czemu się zepsuło, niby ten sam materiał ale jest tragicznie. Mój 2-letni Redmi 1 w tym etui lepiej wygląda niz RN2 po miesiącu, tylko tyle miałem go założonego, Też miałem problem ze ściągnięciem, tutaj przyda się cierpliwość i paznokietki
blodziu Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 A czy etui te nie powiększa za mocno gabarytów urządzenia bo obecnie używam ipaky ale tel w tym jest sporym klockiem ?
Mundi Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 To etui nieznacznie pogrubia telefon.W moim przypadku nadal mieści się do etui na pasek.
osimaru Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Dnia 1.03.2016 o 20:50, AgaMink napisał: Cześć. Jestem posiadaczką etui nillkin frosted. Byłam z niego zadowolona do dzisiaj... Na moje nieszczęście kupiłam białe etui i po 3 tyg użytkowania wygląda paskudnie. Dlatego chciałam go dziś doprowadzić do porzadku. Jednak mam trudności z jego ściągnięciem. Wyciągam telefon z baterią a tzw. Plecy zostają w etui...może ktoś zna jakiś sposób jak się tego etui pozbyć bez szwanku dla telefonu? Mogłabyś pokazać to etui po 3 tygodniach użytkowania? Zżółkło?
fyme Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Biały nillkin żółknie. Miałem białego na asusie i byłem zadowolony przez pierwsze dwa trzy tygodnie a potem już było tylko gorzej. Szkoda bo właśnie biały najbardziej mi się podoba. Wysłane z mojego Find 5 przy użyciu Tapatalka
krzyzu Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Potwierdzam, Nillkiny białe są zaraz żółte 😕 Neo Hybrid jest ok 😊 Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
lukaschels Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 mi z kolei pęka, ile razy spadnie na beton telefon to etui pęka, już 3 mi pękło i zamówiłem podróbę z Ali bo ile można. Ogólnie dobrze telefon w nim wygląda i zwiększa pewność chwytu ale ta trwałość
osimaru Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Ok dzięki za odpowiedzi, w takim razie będę wystrzegał się białego
Rekomendowane odpowiedzi