Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Jestem posiadaczką etui nillkin frosted. Byłam z niego zadowolona do dzisiaj... Na moje nieszczęście kupiłam białe etui i po 3 tyg użytkowania wygląda paskudnie. Dlatego chciałam go dziś doprowadzić do porzadku. Jednak mam trudności z jego ściągnięciem. Wyciągam telefon z baterią a tzw. Plecy zostają w etui...może ktoś zna jakiś sposób jak się tego etui pozbyć bez szwanku dla telefonu?

Opublikowano

Tez mam te etui i jest to wkurzające. Musisz lekko podważyć paznokciem i wtedy zejdzie. Nie masz się co obawiać :)

Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

To etui było świetne na Redmi 1 Teraz nie wiedząc czemu się zepsuło, niby ten sam materiał ale jest tragicznie. Mój 2-letni Redmi 1 w tym etui lepiej wygląda niz RN2 po miesiącu, tylko tyle miałem go założonego, Też miałem problem ze ściągnięciem, tutaj przyda się cierpliwość i paznokietki ;) 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Dnia 1.03.2016 o 20:50, AgaMink napisał:

Cześć. Jestem posiadaczką etui nillkin frosted. Byłam z niego zadowolona do dzisiaj... Na moje nieszczęście kupiłam białe etui i po 3 tyg użytkowania wygląda paskudnie. Dlatego chciałam go dziś doprowadzić do porzadku. Jednak mam trudności z jego ściągnięciem. Wyciągam telefon z baterią a tzw. Plecy zostają w etui...może ktoś zna jakiś sposób jak się tego etui pozbyć bez szwanku dla telefonu?

Mogłabyś pokazać to etui po 3 tygodniach użytkowania? Zżółkło?

Opublikowano

Biały nillkin żółknie. Miałem białego na asusie i byłem zadowolony przez pierwsze dwa trzy tygodnie a potem już było tylko gorzej. Szkoda bo właśnie biały najbardziej mi się podoba.

Wysłane z mojego Find 5 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

mi z kolei pęka, ile razy spadnie na beton telefon to etui pęka, już 3 mi pękło i zamówiłem podróbę z Ali bo ile można. Ogólnie dobrze telefon w nim wygląda i zwiększa pewność chwytu ale ta trwałość

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...