Note3 Opublikowano 2 Marca 2016 Opublikowano 2 Marca 2016 Witam 2. mam problem przy Messengerze, jak pojawi mi się wiadomość i kliknę na nią w pasku z początkiem tekstu to znika mi i nie przenosi do Messengera - da się to jakoś zmienić? 2. Da się ustawić Sklep Play jako domyślny zamiast tego Xiaomi Sklepu? Pozdrawiam
hardy Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Podbijam temat o braku przejścia z ekranu blokady lub paska do aplikacji messenger po przyjściu wiadomości. W innych aplikacjach np. WhatsApp, SMS, Gmail po kliknięciu przenosi do nich. I nie chodzi mi o to głupie kółeczko bo go nie chcę.
m4ciejka Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 xiaomi sklep? a jaki ty masz rom wgrany? Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
hardy Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Xiaomi sklep to nie moje pytanie. Mi chodzi o messengera. Teraz mam 6.5.5, ale na innych nowych miui8 było tak samo.
Kewid Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 (edytowane) Ten sam problem. Ani po naciśnięciu powiadomienia z paska ani latającego u góry nie da się wejść do messengera. Jedynie wchodzić poprzez ikonkę co jest trochę irytujące jak ktoś pisze... Edit: najnowsze miuipolska dev (miui8) Edytowane 10 Sierpnia 2016 przez Kewid
hardy Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Dziwne że temat tak słabo poruszany a wydaje mi się że messenger dosyć popularny
Rekomendowane odpowiedzi