Skocz do zawartości

problem z - your device isn't compatible with this version

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podpinam się, ja tak samo yanosika nie mogę zainstalować. Już do nich napisałem ale pytanie czy da się coś z tym zrobić, czy trzeba liczyć na łaske programistów?

Opublikowano (edytowane)

Czy sklep play z poziomu komputera też pokazuje brak kompatybilności ? Chodzi mi o to, że w aplikacji Scout przez sklep w telefonie pokazywało jako niekompatybilne z danym urządzeniem a jak wszedłem na sklep play na komputerze to już ta sama aplikacja była wyświetlana jako kompatybilna. Co prawda nie instalowałem jej jeszcze więc nie wiem czy by się udało.

Sprawdziłem przed chwilą i zarówno dropbox jak i yanosik są pokazywane jako zgodne z poziomu komputera.. Nie próbowałem przeprowadzić instalacji.

Mój soft to chiński 7.1.3.0.

Edytowane przez superbart
Opublikowano

ROZWIĄZANIE PROBLEMU: 

zainstalować apkę przez wbudowane w MIUI App Store, od tej pory można ją aktualizować z poziomu Google Play Store.

Opublikowano

Nie macie zainstalowanych wszystkich potrzebnych do prawidłowego działania sklepu usług Googla! U mnie wszystko się bez problemu instaluje, przed chwilą zainstalowałem Yanosika (Chiński stabilny rom 7.1.3). Mi App Store jest z systemem dlatego działa bez żadnych dodatkowych działań! Ciekawostką dla mnie jest to, że Mi App szybciej wyszukuje aktualizacje programów nawet tych zainstalowanych z Google Play i o dziwo przynajmniej apki pa angielsku aktualizują się bez krzaków. Mi Pilota z Miui Polska też mi chciało z aktualizować, ale przed aktualizacją (przypuszczalnie do chińskiej wersji) ostrzegło że to nie do końca zgodna aktualizacja z tą posiadaną wersją!

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...