d00lar Opublikowano 1 Marca 2016 Opublikowano 1 Marca 2016 witajcie generalnie zastanawiam się poważnie nad redmi 3 ale... rozważam nad sensem kupna kolejnego chińczyka... niby to pewnie inna półka niż zte lenovo etc ? ale czy napewno ? pytam bo : mój lenovo zepsuł się po 14mc.... zte v970 po 15.... zte v987 po 12 potem wygrzanie w serwisie hot airem i pochodził jeszcze 3mc.... nie chciał bym kolejnego takiego przypadku tym bardziej że nie jestem jakimś mega użyszkodnikiem , nie rzucam , nie gram na tel - porostu używam wiadomo - często wgrywam romy... czasem sam przerabiam.... ale to nie powinno mieć znaczenia nie? żonka mnie powiesi jak kupie kolejnego co nie wytrzyma 2lat nawet a gwarancja.... no cóż do chin wysyłać mi sie nie chciało... a czy można wierzyć w ten serwis xiaomi ? czytając opinie tego sklepu (xiaomi.com.p) to nawet o wysyłkę sie odrobinę boje a co dopiero mówić o ewentualnym serwisie po roku np.... ? z góry thx za opinie
Nezumi Opublikowano 1 Marca 2016 Opublikowano 1 Marca 2016 xiaomi.com.pl to zwykły Janusz biznesu... Bierz w XFS to masz pewny serwis w Czechach... Co więcej... Xiaomi to moim zdaniem sporo wyższa "półka" niż lenovo, czy ZTE... Serwis Lenovo to jakiś żart (przynajmniej w Polsce), a ZTE... no cóż... Nie przypominam sobie żadnego ich telefonu, który byłby hitem w jakimkolwiek przedziale cenowym... Także... Bierz i się nie zastanawiaj .
r0bertt Opublikowano 1 Marca 2016 Opublikowano 1 Marca 2016 Ja też miałem Huawei`a, Meizu czy ZTE V970 i szału nie robiły, sprzedałem to zanim się zepsuło. Odkąd mam Xiaomi jestem zadowolony i szczerze polecam - inny level niż pozostałe chińczyki
kamiljuras1900 Opublikowano 1 Marca 2016 Opublikowano 1 Marca 2016 49 minut temu, Nezumi napisał: xiaomi.com.pl to zwykły Janusz biznesu... Bierz w XFS to masz pewny serwis w Czechach... Co więcej... Xiaomi to moim zdaniem sporo wyższa "półka" niż lenovo, czy ZTE... Serwis Lenovo to jakiś żart (przynajmniej w Polsce), a ZTE... no cóż... Nie przypominam sobie żadnego ich telefonu, który byłby hitem w jakimkolwiek przedziale cenowym... Także... Bierz i się nie zastanawiaj . ZTE V5 kiedys był hitem Pomysl jeszcze o meizu m2 note serwis w Polsce dostepny w xkom w euro chyba tez
Nezumi Opublikowano 1 Marca 2016 Opublikowano 1 Marca 2016 41 minut temu, kamiljuras1900 napisał: ZTE V5 kiedys był hitem Pomysl jeszcze o meizu m2 note serwis w Polsce dostepny w xkom w euro chyba tez Meizu też złe nie jest, aczkolwiek mnie w nich zniechęca AMOLED .
kamiljuras1900 Opublikowano 1 Marca 2016 Opublikowano 1 Marca 2016 A 8 minut temu, Nezumi napisał: Meizu też złe nie jest, aczkolwiek mnie w nich zniechęca AMOLED . Amoledy juz nie sa takie złe juz sie tak nie wypalaja. W meizu moze zniechęcić jeden klawisz nie kazdy sie przyzwyczaji
d00lar Opublikowano 1 Marca 2016 Autor Opublikowano 1 Marca 2016 ale kupując z pl jednak mam 2 lata domniemanej gwarancji nie ? a z Czech np tylko rok ? a co sądzicie o accessories4you ? w sumie z bielska mam 10min autem ponegocjuje bo na ten model widzę ze nie maja zniżki a przynajmniej nie mieli kiedy wrzucali zniżki dla forumowiczów
Nezumi Opublikowano 1 Marca 2016 Opublikowano 1 Marca 2016 13 minut temu, d00lar napisał: ale kupując z pl jednak mam 2 lata domniemanej gwarancji nie ? a z Czech np tylko rok ? a co sądzicie o accessories4you ? w sumie z bielska mam 10min autem ponegocjuje bo na ten model widzę ze nie maja zniżki a przynajmniej nie mieli kiedy wrzucali zniżki dla forumowiczów Xiaomi daje rok na swoje produkty. A4U sprawdzony sprzedawca, a negocjować zawsze warto .
d00lar Opublikowano 3 Marca 2016 Autor Opublikowano 3 Marca 2016 ma ktoś z was telefon xiaomi który np ma 6-8 lat ? i wciąż go używa... i wciąż działa ? mam takiego htc HD2 - klasyk mam go od 2009r i jest nie do zajechania..... to by mnie myślę przekonało
Winiu89 Opublikowano 3 Marca 2016 Opublikowano 3 Marca 2016 Pierwszy telefon xiaomi wyszedł chyba w sierpniu 2011r więc trochę ciężko z tym przedziałem Wysłane z mojego Mi-4c
Acid Opublikowano 3 Marca 2016 Opublikowano 3 Marca 2016 2 godziny temu, d00lar napisał: ma ktoś z was telefon xiaomi który np ma 6-8 lat ? i wciąż go używa... i wciąż działa ? mam takiego htc HD2 - klasyk mam go od 2009r i jest nie do zajechania..... to by mnie myślę przekonało W sumie.. ja mam jako najstarszy user MIUI tutaj.. Mi2 (bez S). Mało nas zostało z tymi modelami. Wciaż działa. Aktualizacje po dziś dzień. 5
d00lar Opublikowano 9 Marca 2016 Autor Opublikowano 9 Marca 2016 no i kupilem zobaczymy ile pociągnie ;P
Marcin.M Opublikowano 9 Marca 2016 Opublikowano 9 Marca 2016 Gratulacje, witaj w klubie XRN2 by Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi