Jump to content

Recommended Posts

Posted

Cześć Wam, przejrzałem dziesiątki tematów, ale dalej brak odpowiedzi. Mam mi banda 9, telefon POCO F5, opaska połączona za pomocą Mi Fitness, opaska na ręce, telefon w kieszeni. Aplikacja pokazuje 10 a czasem 15% więcej kroków niż opaska. Z tego co wiem problem leży w zliczaniu przez telefon, czy da się jakoś wyłączyć zliczanie kroków przez telefon by robiła to sama opaska nawet po zsynchronizowaniu opaski z aplikacją image.thumb.png.450d153bde9ff9694fdd2406042eb983.png

• 1 month later...
Posted

A w tych dziesiątkach tematów jakieś porady się pojawiły? pytam żeby nie podsyłać porad które się pojawiły i nie rozwiązały problemu.

Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka

Posted (edited)

Z tego co wiem, to w ustawieniach uprawnień aplikacji indywidualnie można zdecydować dla konkretnej aplikacji, czy ma mieć do czegoś uprawnienia czy nie - w tym przypadku prawdopodobnie do uprawnienia "Aktywność fizyczna"

Screenshot_2024-09-14-17-50-21-478_com.google.android.permissioncontroller-edit.thumb.jpg.4da7cd9b75fcbe79f3c282334c38067c.jpg

Edit: jednak ta opcja u mnie nie działa - choć powinna, bo to są ustawienia systemowe

Edited by Bajafra