Xiaomi Pad 6 / 6 Pro / 6S Pro
16 tematów w tym forum
-
Hyper OS 2.0
przez jak28- 1 odpowiedź
- 2 tys. wyświetleń
W dniu dzisiejszym pojawił się hyperos 2.0
Ostatnia odpowiedź: WD40, 26 Maja 2025 -
-
- 2 odpowiedzi
- 596 wyświetleń
Polecicie jakieś dobre etui z funkcją magnetyczną (automatycznie usypianie/wybudzanie) z aliexpress?
Ostatnia odpowiedź: Łukasz Fox Ławicki, 12 Marca 2025 -
- 1 obserwujący
- 12 odpowiedzi
- 2,5 tys. wyświetleń
Mam problem z aktualizacjami systemu Google Play ostatnia u mnie na tablecie to była z lipca zeszłego roku,a zaraz mamy luty następnego,czy każdy ma tak stare aktualizacje systemu Google Play czy akurat tylko ja mam takie starocie?
Ostatnia odpowiedź: rradek, 12 Marca 2025 -
- 9 odpowiedzi
- 2,2 tys. wyświetleń
Netflix całkowicie przestał działać na tablecie Mi Pad 6. Wcześniej występował błąd nieodtwarzania w pełnej jakości co dało się ogarnąć odświeżeniem certyfikatów. Natomiast aktualnie w ogóle aplikacja nie pokazuje niczego poza animacją logo i samym logo. Czy ktoś sobie z tym jakoś poradził? Support niepomocny, w necie pojawiają się informacje o problemie ale szczątkowe.
Ostatnia odpowiedź: Lonsen140, 5 Stycznia 2025 -
- 0 odpowiedzi
- 931 wyświetleń
Witam, szukam wartego polecenia zamiennika za Xiaomi pen 2, tańszego a chociaż w jakiejś części kompatybilnego
Ostatnia odpowiedź: Mateusz Rodak, 23 Listopada 2024 -
Xiaomi HyperOS Pad 6
przez jak28- 10 odpowiedzi
- 5,6 tys. wyświetleń
Pojawił się na Xiaomi Pad 6 HyperOS
Ostatnia odpowiedź: MichalWieliczka, 21 Września 2024 -
- 0 odpowiedzi
- 740 wyświetleń
Witam .Kupiłem na aliexpress mi pad 6 z wysyłka z Francji . Ale nie mam aktualizacji do hyperos . Czy ona się pojawi za jakiś czas ? Zmieniałem region na stany Zjednoczone Indie i nic nie pomaga Proszę o pomoc
Ostatnia odpowiedź: marcin123q, 3 Lipca 2024 -
Schemat kolorów
przez zenekkonefka- 0 odpowiedzi
- 438 wyświetleń
Mam taki problem. W schematach kolorów mam ustawiony schemat PRO i nie mogę go zmienić na inny. Ma ktoś jakiś pomysł ? Bardzo proszę o pomoc
Ostatnia odpowiedź: zenekkonefka, 23 Maja 2024 -
rom global pad 6 1 2
przez pobudi- 1 obserwujący
- 40 odpowiedzi
- 10,4 tys. wyświetleń
Witam, kupiłem z Chin Pad 6 i jest tylko eng i china język. Widzę że się pojawił soft : https://miuirom.org/tablets/xiaomi-pad-6 Udało się odblokować bootloader i wgrać global. Śmiga 😃 jakby ktoś miał pytania to powiem że polecam tablet 💪💪💪 Ps.gdzie znajdę nieoficjalne recovery? Pozdrawiam
Ostatnia odpowiedź: Cinek2000, 27 Kwietnia 2024 -
- 0 odpowiedzi
- 664 wyświetleń
Witam Jako nowy użytkownik forum, Pozdrawiam Wszystkich !. Proszę o polecenie sprawdzonego i przetestowanego rysika w rozsądnej cenie(do 150 zł) działającego z tab 6. Rysik w 90% wykorzystany będzie do konwersji pisma odręcznego. Pozdrawiam
Ostatnia odpowiedź: Franciszek Ulma, 25 Kwietnia 2024 -
- 0 odpowiedzi
- 2 tys. wyświetleń
Jak w tytule. Wykrywa tylko HDR, co prawda jestem na custom romie Parandroid andku 14 ale na miui 14 w ogóle nie wykrywało mi HDR, więc to jest jedyny plus przesiadki. Chciałbym się dowiedzieć czy wgl działa DV na wersji Pro lub zwykłej wersji europejskiej bez pro, bo głównie dla niego też kupiłem Taba a tu niespodzianka.
Ostatnia odpowiedź: Cinek2000, 26 Marca 2024 -
- 1 odpowiedź
- 1 tys. wyświetleń
Witam. Chciałem zapytać czy Xiaomi PAD 6 z systemem Android 13 MIUI 14 umożliwia szyfrowanie danych (m.in. system plików w pamięci , plus moje pliki) ? Nie mogę znaleźć opcji "security data" czy jakiś inny crypt, który oznacza, że dane są faktycznie zaszyfrowane. Chyba że system domyślnie szyfruje po włączeniu np wymaganego PIN .... Chodzi o to aby w przypadku kradzieży urządzenia dane w tablecie były bezpieczne. Dziękuję za wszelkie uwagi i odpowiedzi. pozdrawiam
Ostatnia odpowiedź: Kacper Skrzypek, 26 Marca 2024 -
- 1 odpowiedź
- 1 tys. wyświetleń
Witam. Ze względu na to, że posiadam słuchawki wykorzystujące kodek aptx adaptive mam pytanie czy tablet xiaomi pad 6 obsługuje tenże kodek?
Ostatnia odpowiedź: gradzik, 5 Marca 2024 -
- 5 odpowiedzi
- 2 tys. wyświetleń
Cześć Zakupiłem Pad 6 z nie oficjalnego źródła (sklep na allegro z bardzo dobrymi opiniami). Wszystko ładnie działa. Ale tablet zaktualizował się po pierwszym włączeniu i tyle. Aktualizacje zabezpieczeń to 1 wrzesień 2023! A wersja systemu jest starsza niż na moim Padzie 5! Tablet nie widzi żadnych nowych aktualizacji.. zmiana regionu nie pomogła.. Co może być nie tak? Czy tablet może być jakoś zablokowany? Bo nic mi do głowy nie przychodzi..
Ostatnia odpowiedź: Karol Senderski, 4 Lutego 2024 -
- 1 odpowiedź
- 1,7 tys. wyświetleń
Witam serdecznie mam problem z usunięciem strony z Google Discovery niestety w opcjach gdzie według poradnika powinna być możliwość usunięcia brak tej opcji. Samo Google Discovery wyłączyłem niestety pozostało takie coś. Za wszystkie podpowiedzi będę wdzięczny.
Ostatnia odpowiedź: Ubezpieczenia KM, 16 Grudnia 2023 -
- 0 odpowiedzi
- 1 tys. wyświetleń
Witajcie, jako stary użytkownik Xiaomi zdecydowałem się na tablet (głównie internet, czytanie plus filmy), cena atrakcyjna, bo 8/256 dałem 1370, przesyłka szybka, aktualizacja jest, działanie szybkie- procesor ten sam, który mam w 12x zatem 870tka, trzeba powiedzieć, że tablet robi wrażenie wykonanego z porządnych materiałów, oby posłużył kilka lat.
Ostatnia odpowiedź: petersett, 8 Września 2023