Gry i hobby
13 topics in this forum
-
- 0 replies
- 955 views
Witam. Gracie obecnie w jakieś gry MMORPG? Kilka lat temu grałem w Metin 2, a obecnie nie mogę znaleźć nic ciekawego. Jest jakaś dobra gra z dużą ilością graczy, w której czuć, że postać staje się silniejsza? Nie lubię jak wszyscy używają to samo. W Metinie było super to, że nawet na niskim lvl można było założyć coś dobrego i być lepszym od postaci z wyższym poziomem.
Last reply by Xan1985, -
-
Witam,w co gracie fajnego na ps4??
Last reply by Onews1995, -
- 4 replies
- 8.6k views
Przeciskając się przez gąszcz gier zręcznośzciowych dla 2-3 letniego dziecka, traifiłem tylko na ballony . Zaproponuje ktoś coś zrecznościowego dla 2-3 latka ? W co grają wasze pociechy jak po pracy dorwią na chwilę telefon taty ?
Last reply by jacekpr, -
- 0 replies
- 1.4k views
witam ,mam takie pyt kto ma z was fife 19 u mnie jest tak jak gram w fife mam akcje np to mam ta jakby spowalnialo akcje wyglda to tak jakby spowolnionym tęmpie czu u was też tak jest i macie jak gracie??
Last reply by sasza100, -
- 2 replies
- 2.7k views
heja poszukuje gry na androida na dwie osoby online moze ktos jakas zna?:P
Last reply by Lajowy, -
- 1 follower
- 5 replies
- 2.4k views
Premiera nowej części za nami, ale wygląd gry psuje frajdę z grania (po lewej u mnie, po prawej u gościa w YouTube): Sprzęt: AMD FX 8350 GTX980 4GB 16 GB RAM Macie jakieś pomysły jak naprawić wygląd gry? Sprawdziłem już wszelkie opcje graficzne w grze. W google pusto, jeden gość ma coś takiego na forum GeForce, ale wisi bez odpowiedzi od 2 dni.
Last reply by ZduneX25, -
- 0 replies
- 1.9k views
"Skoro telefon może służyć do płacenia w systemie zbliżeniowym, może także zastąpić terminale i przyjmować płatności. Udowadnia to program pilotażowy, uruchomiony w Polsce przez Mastercard - dzięki niemu w przyszłości kartą będzie można zapłacić nawet na bazarze." http://www.radiozet.pl/Nauka-i-Technologia/Technologia/Terminal-platniczy-aplikacja-na-telefon-Takie-rzeczy-tylko-w-Polsce
Last reply by cr01, -
- 2 replies
- 3.5k views
Zmodyfikowałem nieco aplikację Hearthstone, by gracz miał wybór, z której wersji chciałby korzystać. Blizzard często zmienia ustawienia, przez co zdarza się, że na 10-calowym tablecie wyświetlana jest wersja Telefon, na 5,5 calowym telefonie - Tablet, a na moim Mi Max... naprzemiennie. Poniżej dostępne są pliki APK pozwalające na korzystanie z wybranej wersji. ----------------------------------------------------------------------------------- Nieaktualne Odnośniki zaktualizowane: 9 sierpnia 2017 20:18 (nieaktualne) ----------------------------------------------------------------------------------- Starsze wersje: Starsz…
Last reply by raczek, -
- 1 follower
- 1 reply
- 6.2k views
Czy ktoś z Was gra w tą grę? Ja zacząłem i bardzo mi się spodobała. Chętnie podzielę się doświadczeniami z innnymi a tym bardziej dowiem się czegoś ciekawego od Was.
Last reply by GamingWIthFarell, -
- 1 reply
- 5.2k views
Hearthstone na Androida natywnie działa z blokadą FPS (bodaj 24 lub 30). Za pomocą prostej edycji pliku, możemy ustawić własną górną barierę lub całkowicie ją usunąć, by gra stała się płynniejsza, a samo granie – przyjemniejsze*. *Oczywiście na tyle, ile jest w stanie wyciągnąć nasz sprzęt. Mod tylko usuwa domyślną blokadę.  Plik settings.txt, o którym mowa, zazwyczaj znajduje się w poniższej lokalizacji: Android/data/com.blizzard.wtcg.hearthstone/files/settings.txt Otwieramy plik za pomocą edytora tekstu i dodajemy następujące linijki: targetframerate=XXX vsync=0 Za XXX wstawiamy wartość, która nam odp…
Last reply by mrosi, -
- 1 follower
- 1 reply
- 2.1k views
Jako osoba, która jedyny kontakt z padem miała na pegasusie, proszę Was o rady jaki wybrać. Chciałbym, żeby był bezprzewodowy, no chyba, że bardzo to wpływa na czas reakcji to rozważę kabel. Jeżeli chodzi o cele to używany byłby do Wolfensteina i NFSa. Wstępnie myślę o Logitech F710.
Last reply by mrosi, -
- 12 replies
- 3.7k views
Jeśli to niewłaściwe miejsce, Marvinka prosi o przeniesienie! Zupełnie przypadkiem, podczas przeglądania Google Playa, okazało się, że w ofercie pojawił się "port" gry I have no Mouth and I must Scream. W skrócie, jest to przygodówka luźno oparta o powieść Harlana Ellisona o tym samym tytule. Sam autor - przez wielu porównywany do ponurego Philipa K. Dicka, wieszcza mrocznej przyszłości i totalnie pokręconych, ale ciekawych scenariuszy - współpracował przy tworzeniu gry, a nawet użyczał głosu pojawiającym się w niej postaciom. I have no Mouth... jest przygodówką, psychologicznym horrorem, przez duże H, osadzonym w konwencji SF/postapokalipsy. Należy podkreś…
Last reply by CichyProtagonista, -
- 0 replies
- 2.8k views
Oto zasady:1. Podajemy zawsze 5 najlepszych gier według nas.2. Jeśli dajesz jakąś grę np. na pierwszym miejscu, to wg ciebie jest lepsza od gry na np. piątym miejscu.3. Nie podajemy samych tytułów. Podajemy także linki do gier i opisy.4. Co 50 postów zrobię ranking najlepszych gier z ostatnich 50 postów i w całym temacie.Tylko proszę, stosujcie się do zasad, bo znowu mi temat przeniosą do kosza. To trochę inny temat niż temat o najbardziej grywalnych grach. Tam podajesz gry, które ci spodobały, a możesz ich podać tyle, ile sam chcesz. Tu zawsze piszesz 5 najlepszych gier wg. ciebie, a potem robię z tego ranking.Zatomzaczowane z FunTab 7.0 przy użyciu Tapatalka, SwiftKeya …
Last reply by duyentb,