Mi Box / Mi TV Stick
Dział związany z produktem Xiaomi MI Box i Mi TV Stick
829 tematów w tym forum
-
- 2 obserwujących
- 32 odpowiedzi
- 9 tys. wyświetleń
Dzień Dobry czy ktoś wie gdzie można kupić w polsce xiaomi tv box 3 pro 2016 (białe pudełko z wiatrakiem w środku ) ?
Ostatnia odpowiedź: Edek, 4 Stycznia 2017 -
-
- 1 odpowiedź
- 1,5 tys. wyświetleń
Planuje zakup xiaomi mi box: link. Chciałbym się dowiedzieć czy jest to ten najnowszy model? I czy jest możliwość podłączenia go przez hdmi, bo mam telewizor bez wejścia usb? I czy można jakąś kartę pamięci dodać na aplikacje, bo ma tylko 8gb wbudowanej pamięci.
Ostatnia odpowiedź: szakal88, 28 Grudnia 2016 -
- 8 odpowiedzi
- 3 tys. wyświetleń
Witam. Kupiłem dzisiaj to sprytne urządzonko. Okazało się jednak, że jak dla mnie jest za sprytne. Box wykrywa komputer podłączony do tej samej sieci ale przy próbie połączenia wyskakuje mi chińskie okienko i nie mam pojęcia co wpisać w te pola. Proszę o pomoc. Bez dostępu do plików z komputera nic nie zrobię. Pozdrawiam mongothealien
Ostatnia odpowiedź: mongothealien, 20 Grudnia 2016 -
Mi Box 3 Enhanced
przez mposadzy- 2 odpowiedzi
- 2,3 tys. wyświetleń
Zapewne Mi Box 3 Enhanced znajdzie wielu chętnych do zakupu, mnie przekonały jego parametry techniczne procesor Mediatek MT8693, dwa rdzenie A53 więcej niż w Fire Tv 4K, możliwość odtwarzania hevc 10bit w 4K (w pełnym 1080p idzie dobrze), wifi ac 2.4 i 5 GHz szkoda tylko, że nie dołożyli slotu karty pamięci. Język można dość łatwo zmienić na angielski link i zainstalować sklep Google link mam nadzieję że wkrótce ktoś znajdzie sposób na dodanie innych jezyków Jeszcze przez dwa dni można kupić na GearBest za 68 euro z darmową wysyłką
Ostatnia odpowiedź: mposadzy, 9 Maja 2016