Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Czy ktoś z was się orientuję kiedy ibg rozpocznie wysyłkę mi5? Za trzy tyg się wyprowadzam i nie wiem czy jak zrobię pre order na obecny adres to czy czasem się nie wprowadzę zanim przyjdzie paczka z telefonem

Wysłane z mojego HTC One dual sim

Na geekbuying mi 5 wysyłka 31-03 mi 5pro 20-04 plus czas wysyłki, ibg pewnie podobnie nie ma szans że w marcu dotrze

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
Na geekbuying mi 5 wysyłka 31-03 mi 5pro 20-04 plus czas wysyłki, ibg pewnie podobnie nie ma szans że w marcu dotrze

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Wielkie dzięki, czyli muszę się oswoić z wizja starego tel aż do kwietnia :-(

Opublikowano

Witam, już po premierze. Czy ktoś z was już zamówił, jeśli tak to gdzie?

Jakies info na temat realizacji zamówienia? (kiedy wyślą)

Przy okazji, na razie tylko białe 32GB jest dostępne?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja zamówiłem na IBG wersję Premium 64GB jakiś tydzień temu! Niestety spóźniłem się bo telefonu już nie było na stanie a teraz nie wiedzą kiedy będzie kolejna dostawa!

Wysłane z mojego MI 4LTE przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
Ja zamówiłem na IBG wersję Premium 64GB jakiś tydzień temu! Niestety spóźniłem się bo telefonu już nie było na stanie a teraz nie wiedzą kiedy będzie kolejna dostawa!

Biały czy czarny? Bo czekam na czarnego 64 GB

Opublikowano
Biały czy czarny? Bo czekam na czarnego 64 GB

Zamówiłem biały bo liczyłem na szybką dostępność ale się przeliczyłem gdyż telefon został wyprzedany w dniu mojego zamówienia. Najgorsze jest to, że nikt nie wie kiedy będą kolejne dostawy.

Opublikowano

Witam.

Gdzie kupię Mi5 64 lub 128GB ale z fakturą? Czy na ibg dadzą mi taki dokument? Czy Technos? Albo Xiaomi4U? Całkiem fajna cena jest na BG ale rozumiem, że do tego dowalą na granicy cło + VAT (i cena Mi5 128GB przewyższy S7 z alledrogo) i jeszcze bez możliwości wrzucenia tego w koszty firmy?

Opublikowano

No tak, cła nie ale VAT wystarczy, żeby z telefonu w świetnej cenie zrobił się telefon mało opłacalny. Gdzieś mi się rzucił na oczy post jakoby w Technos dawali fakturę ale nie mogę tego znaleźć.

Opublikowano

Wystarczy wejść na stronę Technosa czy jakąkolwiek ich aukcje na aledrogo. Jak wół napisane, że do każdego zakupu dodają fakturę VAT 23% lub paragon.  (Do wyboru). :P

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Zamówiłem czarną wersję 64Gb w IBG z opcją 5% (duty i VAT choć u nas pewnie będzie tylko vat) czy ktoś z Was korzystał już z opcji zwrotu vatu? Jak to wygląda po wysłaniu im skanu papierów przelewają na konto bankowe czy na paypal? Czy jeszcze jakoś inaczej? 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
10 minut temu, pacik19 napisał:

Co sądzicie o xon24.eu? Warto tam zamawiać, ceny dosyć niskie. 

masz cały temat o nim - buriza.

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...